תוכנת היברבוקס

• הוסף לסימניות
יש לי כונן כזה שלא מתאים למערכת ההפעלה של 7, האם יש לכם תוסף שיעזור לבעיה זו

• הוסף לסימניות
נשמח אם תוכל לפרט יותר במה מדובר. איזה כונן זה.

• הוסף לסימניות
מדובר בכונן המכיל מאגר של ספרים סרוקים מבית ספריית היברו בוקס.

• הוסף לסימניות
יש להם אתר בכתובת הבא

http://www.hebrewbooks.org/

אך עבדת עד היום עם הכונן:

היה לך מערכת הפעלה אחרת מה היא?

• הוסף לסימניות
עבדתי עם מערכת xp וזה כונן של חברת cavalry ולא כתוב ע"ז שזה מתאים ל 7

• הוסף לסימניות
hebrewbooks
הינו מאגר ספרים תורניים שהחיפוש במאגר דרך דפדפן Internet Explorer
לכן כל מה שאתה צריך זה שההרדיסק יזוהה במחשב שלך {אם בוינדוס הקודם שלך Windows xp הוא זוהה, קל וחומר בן בנו של קל וחומר שהוא יזוהה ע"י Windows 7}

ההרדיסק מזוהה במחשב ?

• הוסף לסימניות
לא המחשב אינו מזהה את הכונן וזה כונן שכל המאגר נמצא בו בלי קשר לאינטרנט זה 500 ג'יגה וכמו שציינתי על הכונן כתוב שזה מתאים לxp ולויסטה ונכנסתי לאתר שלcavalrh ולא מצאתי ידי ורגלי מי שיכול להמציא לי דרייבר אשמח מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;579154:
וכמו שציינתי על הכונן כתוב שזה מתאים לxp ולויסטה

אתה מנסה להתאים אותו לXP, ויסטה, או ל 7?

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתאים ל7 כמובן

• הוסף לסימניות
אם לא כתוב שזה מתאים, על פניו נראה לי שבכוח לא ילך..

תנסה לצלם את כל התוכן לכונן אחר שמתאים עצמו ל7 וכך תוכל להשתמש בו, {עצה}

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;579154:
לא המחשב אינו מזהה את הכונן וזה כונן שכל המאגר נמצא בו בלי קשר לאינטרנט זה 500 ג'יגה וכמו שציינתי על הכונן כתוב שזה מתאים לxp ולויסטה ונכנסתי לאתר שלcavalrh ולא מצאתי ידי ורגלי מי שיכול להמציא לי דרייבר אשמח מאד

לא שמעתי מעולם על כונן שמתאים לויסטה ולא ל7
משהו לא ברור
בטוח שהדיסק קשיח תקין לחלוטין?!

• הוסף לסימניות
תקין לחלוטין ומוזר שזה לא מתחבר

• הוסף לסימניות
אתה מקבל הודעה?
המחשב מזהה את הכונן?
ניסית לחברו למחשב אחר, וזוהה?

תעדכן

• הוסף לסימניות
איזה חיבור זה מחובר למחשב?
הביוס מוגדר לאפשר התקני 'הכנס-הפעל'?

• הוסף לסימניות
זה מתחבר עם חוט יו אס בי רגיל כמו כל כונן -החוט שמגיע איתו הוא חוט של שתי כניסות למחשב ואחד לכונן ולא הבנתי למה ועכשיו ניסיתי גם בxp ולא הולך כלום כאילו אויר אציין שהנורה בכונן כן נדלק בxp ירוק וב7 אדום

• הוסף לסימניות
ניסית את כל חיבורי הUSB?
חיבורי הUSB קוראים כרטיסים אחרים?
אם הבנתי נכון ב7 זה אף פעם לא עבד?
מה הדגם המדויק של הכונן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה