דרוש מידע תוכנת הקלטה פנימית במחשב

• הוסף לסימניות
אני מחפש זמן רב את התוכנה שמקליטה הקלטה פנימית במחשב (כלומר כל שמע המושמע במחשב ניתן להקליט אותו בלי רמקול, וליצור קובץ).

אם תוכל / י להעלות תוכנה זו כאן או לשלוח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה!!!

אגוטען מועד

• הוסף לסימניות
אתה יכול להקליט דרך תוכנת אודיסיטי:
צריך להגדיר בהגדרות שההקלטה תהיה הקלטה פנימית דהיינו שהמחשב יקליט את השמע שמושמע בו.
בתוכנה הזאת לפי מה שידוע לי השמע צריך להיות מושמע ברמקול ואי אפשר להקליט אותו אם הרמקול כבוי.
מצורף תמונה של ההגדרות: bandicam 2019-10-15 12-38-11-108.jpg

קבצים מצורפים

• audacity-win-2.1.0.rar
    22.9 MB · צפיות: 297
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה תוכנה של הקלטת מסך +שמע.
איך עושים שם הקלטת שמע בלבד?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג...
אצלי היא בשימוש להסרטות מסך.
מה שכן - אפשר להקליט ואח"כ להפוך את זה לMP3

• הוסף לסימניות
אתה יכול להקליט דרך תוכנת אודיסיטי:
צריך להגדיר בהגדרות שההקלטה תהיה הקלטה פנימית דהיינו שהמחשב יקליט את השמע שמושמע בו.
בתוכנה הזאת לפי מה שידוע לי השמע צריך להיות מושמע ברמקול ואי אפשר להקליט אותו אם הרמקול כבוי.
מצורף תמונה של ההגדרות:צפה בקובץ המצורף 551472
לא הבנתי. אפשר הקלטה פנימית או רק ברמקול חיצוני?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי. אפשר הקלטה פנימית או רק ברמקול חיצוני?
זה הקלטה פנימית דהיינו שהמחשב מקליט את מה שמשמיעים הרמקולים דרך המיקסר הפנימי של המחשב.
(אבל צריך להפעיל את הרמקולים כי אחרת אין למחשב דרך להקליט את זה)
בהקלטה חיצונית אם תקליט את מה שמשמיע המחשב זה כמובן יהיה באיכות נמוכה עם רעשי רקע.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח להתקין "מיזו" מישהו יודע למה
האם יש בעיה עם התוכנה?

קבצים מצורפים

• תקלה מיזו.png
    תקלה מיזו.png
    KB 136.6 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליח להתקין "מיזו" מישהו יודע למה
האם יש בעיה עם התוכנה?
תתקין את בנדיקום - Bandicam
הכי קלה ובעברית (אבל כל הקלטה מוגבלת ל- 10 דקות)
בהגדרות ניתן לבחור אם לשמור גם כקובץ MP3 בנפרד

• הוסף לסימניות
איזה תוכנה הכי מומלצת היום להקלטה של מסך +קול במחשב ?

• הוסף לסימניות
צריך תוכנה להקלטה פנימית במחשב, בעברית וקלה להפעלה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה