תוכנות תוכנת הקפאה

• הוסף לסימניות
יש מושג שנקא תוכנת הקפאה למחשב שמאפשר לשמור מצב מסויים וכאשר המחשב נכבה ונדלק מחדש היא חוזרת חזרה לאותו מצב
אני מחפש תוכנה חינמית שמתאימה לווינדוס 11 משהו טוב שיעשה את העבודה
בנוסף התקנתי בעבר תוכנת דיפריז אבל אין לי רישיון והבנתי שלווינדוס 11 הגירסה הפרוצה לא טובה ויכולה לדפוק את המחשב
מי שיכול לעזור לי בנושא אשמח

• הוסף לסימניות
למה לא פשוט תשאיר את המחשב דולק (על מצב שינה)?
חוזר בול לאותו מצב

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה שמוציאה מהחשבון, והמצב נשמר.
אם מעניין אותך אבדוק איך קוראים לה.

אפשר להגדיר סיסמה ושעות, ולא תוכלי להכנס לחשבון בשעות שהגדרת גם אם תקפצי טנגו :LOL:

• הוסף לסימניות
אני מדבר על תוכנה הפוכה
תוכנה שמהרגע שאתה מתקין אותה היא שומרת את המצב הקיים וכל פעם שהמחשב נדלק מחדש המחשב חוזר חזרה לאותו מצב מהתחלה ומוחק את כל הקבצים ואת כל התוכנות שהותקנו בנתיים

• הוסף לסימניות
בנוסף למה שהביא פרסומון, יש גם את RADIX, וgreenguard.
כולן למיטב ידיעתי עולות כסף.
לא יצא לי להתעסק איתן בפרוצות, בחוקיות greenguard ודיפריז עובדות מעולה בWIN 10 ו11, כל עוד הWUB מופעל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה