כללי תוכנת השעון: מבצע לרגל השקת גירסה חדשה!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

בעקבות פידבאק שימושי מכמה משתמשים פה בפורום שקנו את תוכנת השעון, יוצא עכשיו גירסה חדשה, ולזמן מוגבל ולרגל ההשקה של הגירסה החדשה ניתן יהיה לרכוש את התוכנה בהנחה של 30% (70 ש"ח + מע"מ במקום 100 ש"ח).<O:p

למי שלא מכיר, מדובר בתוכנה פשוטה וידידותית מאוד שעוזרת לעקוב אחרי הזמן שעבדתם על פרוייקטים של לקוחות.<O:p

איך זה עובד?<O:p

פותחים גיליון חדש לכל פרוייקט עליו אתם עובדים. בתחילת העבודה לוחצים על הכפתור הירוק, ובסיום העבודה על הכפתור האדום. התוכנה מציגה כמה זמן עבדתם, וכמה הרווחתם בזמן זה.<O:p

<O:pצפה בקובץ המצורף 175287</O:p
<O:p

פונקציות עיקריות:</O:p
  • פתחו כמה גיליונות שתרצו בו זמנית. קיבלתם טלפון מלקוח אחר באמצע העבודה? -- פשוט עיצרו את הטיימר בגיליון אחד, והתחילו את הטיימר בגיליון האחר במהלך שיחת הטלפון!</O:p
  • <O:pהזינו תעריף לפי שעה והתוכנה תציג לכם כמה הרווחתם עד כה.</O:p
  • <O:pאפשרות להצגת סה"כ יומי</O:p
  • <O:pאפשר לפתוח את הקובץ באקסל ע"י קליק אחד</O:p
  • <O:pתומך עיברית</O:p
  • <O:pהתקנה פשוטה ביותר</O:p
  • <O:pאינו צריך לעבוד ברקע, ולכן לא מבזבז את משאבי המחשב.</O:p
  • <O:pעובד על ווינדוס ומק.
<O:pאיך מתקינים? ליחצו כאן צפה בקובץ המצורף 175369 כדי להוריד את גירסת הדמו. הריצו את הקובץ שנקרא SETUP.jsx וזהו! הסקריפט יותקן בתיקייה הנכונה ויהיה לכם קיצור דרך חדש על שולחן העבודה.
<O:p</O:p
דרישות מערכת: שאחד מתוכנות אדובי CS או CC יהיו מותקנים במחשב שלכם.
כיצד קונים את התוכנה: בדף זה הקליקו על הכפתור הכתום כדי להלקח לאתר פייפל שם תוכלו לבצע את הרכישה בכרטיס אשראי.</O:p
<O:pגירסת הדמו מוגבלת לשתי גיליונות פתוחים בבת אחת, ול-5 שורות בלבד בכל גיליון.

תודה!</O:p
אריאל
נ.ב. לאלו שכבר רכשו את הגירסה הקודמת תישלח הגירסה החדשה בימים הקרובים.<O:p</O:p

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    KB 87.4 · צפיות: 18
  • InTimeTrial.zip
    KB 35.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נהנתי מאאדד מהסקריפט של השעון..! זה פשוט אלופ!!

התנסיתי בפול חינמיים וזה ממש לא זה! :eek:

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי (יש לי ווינדוס 7). אבל אם הדמו עובד (הקישור בהודעה הראשונה) אז גם הגירסה המלאה עובדת. אשמח אם תבדקי ותודיעי לנו!

תודה,
אריאל

• הוסף לסימניות
(המבצע יסתיים ב-י"א כסלו (15 נובמבר), סןף שבוע הבא.)

• הוסף לסימניות
זה עובד על ווינדוס 8.
כמדומני שהתוכנה מגיעה עם כל החבילה של אדובי, לא?

• הוסף לסימניות
תוכנת השעון מגיעה עם החבילה של אדובי? לזה התכוונת? לא, זה תוכנה שאני כתבתי.

תודה על האישור שזה עובד גם על ווינדוס 8.

אריאל

• הוסף לסימניות
ראו הודעה מספר 6 לעיל.

• הוסף לסימניות
לכל הרוכשים: נשלח עידכון לפני שעה במייל (גירסה 1.1.6). אם מישהו לא קיבל את המייל, נא להודיע לי.

תודה,
אריאל

• הוסף לסימניות
שמחתי מאד לקבל את העדכון. מעתה יש קיצור דרך מסרגל הכלים למטה, מה שנותן הרבה נוחות למשתמש!
יישר כוחך ר' אריאל!
תודה רבה - סקריפט שא"א בלעדו.

• הוסף לסימניות
אל תגידו לא ידעתי! המבצע מסתיים בסוף השבוע.

בינתיים, עודכנו כמה דברים, ולכן מוצרף גירסת דמו עדכנית וחדשה:

צפה בקובץ המצורף 176226

אריאל

קבצים מצורפים

• InTimeTrial1.1.7.zip
    KB 37.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נותרו שעות בודדות למבצע, למי שעדיין מתלבט!

אריאל

• הוסף לסימניות
לא רואה כפתור אדום לקניה. איפה הוא?

• הוסף לסימניות
סליחה, זה נתיב שינה את התצוגה...
אגב, אין אופציה לקניה בשקלים?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להתקין את התקנת הדמו הקובץ JCX והוא לא מזהה לי אותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;1127536:
אני לא מצליחה להתקין את התקנת הדמו הקובץ JCX והוא לא מזהה לי אותו

גם אני לא מצליחה לפתוח,
קופצת הודעה שלא נמצא תכנית מתאימה לפתוח את הקובץ ומציע חיפוש באינטרנט

• הוסף לסימניות
צריך להוריד ולהתקין את התוכנה ExtendScriptToolkit3.5.0 של אדובי:

http://www.adobe.com/devnet/scripting/estk.html

יש שם באמצע הדף לינקים לתוכנה עבור מק או ווינדוס.

מי שיש לו תוכנה מתוכנות הקריאייטיב סוויט של אדובי (אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ וכו') לא צריך באופן נורמלי להתקין את האקסטנד סקריפט בנפרד כי זה אמור להיות כבר מותקן ביחד עם אחד מהתוכנות הנ"ל.

בכל אופן, אם מתקבלת הודעת שגיאה כפי שכתבתם, אז התקנה מהלינק שהבאתי אמור לפתור את הבעיה.

אריאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה