תוכנת וואי פרי, בעד או נגד.

• הוסף לסימניות
שמתי על המחשב כשהיה לי נטפרי
והיה מצוין
זה לא מכביד בכלל, רק מונע חיבור לאינטרנט שלא דרך נטפרי
ההתקנה חינם, הסרה בתשלום 100 ש"ח לנטפרי

• הוסף לסימניות
והורדתם את זה דרך נט פרי בתשלום של 100 ש"ח?
כן. נאלצתי לעבור לסינון אחר לתקופה ושילמתי.
חישבתי את זה מראש כשהתחברתי שהתשלום על ה"שרות" הזה הוא 100 ש"ח, ובמקרה אני משלמת אותם בסוף ולא בהתחלה.
אפשר להסתכל על זה גם כתרומה לנטפרי...
וכשאחזור לנטפרי בעז"ה אשים שוב, ואם אצטרך להסיר-אשלם. שווה לי ההגנה.
חוץ ממתי שיש פשלות...
אולי יש פשלות בנטפרי (בקושי נתקלתי, ואני איתם כבר שנים) אבל יש הרבה הרבה יותר פשלות כשנשארים בלי הגנה...

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה בתוכנה עצמה, הבעיה היא בהצגת החותמת על המסך,
יש אפשרות להסיר אותה, ואז הוא לא עושה בעיות.

ואם יש איזה תוכנת חסימה לסמוך על הטכנולוגיות שלהם אז נטפרי הם הכי חזקים בזה,
התוכנה הכי קלה לחסימת מחשב זה שלהם.
הייתי עם תוכנות של כמה חברות, והבעיות בנטפרי הם אפס (חוץ מהבעיה של החותמת).

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי בחיים בשום בעיה. מותקן על כמה מחשבים.

• הוסף לסימניות
בקיצור
תוכנה טובה מעולה לא ידועה כעושה בעיות
עובדת חלק
התקנה חינם
הסרה 100 ש"ח
כמעט ולא ניתן לעקוף אותה (זאת אומרת הגנה מעולה)
מומלצת מאוד. למי שנצרך כמובן.

• הוסף לסימניות
כל טכנאי נורמלי יודע לעקוף כשהוא צריך ....
בגלל זה לא כולם טכנאים.
וכנ"ל בדברי אבי
(אני לא טכנאי מחשבים,
אבל מכיר אחד שפרץ להם את כל הגרסאות,
ואומר שבגרסאות החדשות, צריך להיות טכנאי לא נורמלי....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה