תוכנת כיווץ rar

• הוסף לסימניות
אין לי אותה במחשב.
אני לא יכולה לחפש באינטרנט כי אני חסומה.
וחברת החסימה חס וחלילה לא עונים:eek:.

אפשר בבקשה קצת מידע על זה?
מהי התוכנה הזו?
קונים אותה?
מורידים אותה?
יש אפשרות להעלות אותה לכאן?
אולי בכלל יש לי אותה ואני לא יודעת איפה ואיך?

הרבה קבצים בפרוג מועלים כשהם מכווצים לראר, ואני חשה מאוד בחסרונה על מחשבי.

תודה מראש למסייעים!

• הוסף לסימניות
יש בפורום תוכנה בשם 7ZIP שעושה את אותה פעולה רק טוב יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;682875:
יש בפורום תוכנה בשם 7ZIP שעושה את אותה פעולה רק טוב יותר

תודה יש לי אותה. ואני אכן משתמשת בה
אבל כפי שכתבתי, מעלים לפורום קבצים רבים שמכווצים דווקא בראר.
ואין לי דרך לפתוח אותם.

זיפ לא פותחת ראר מן הסתם, לא?

• הוסף לסימניות
זה לא ווינזופ זה 7ZIP והוא אכן פותח ראר (ווינזופ לא פותח)
ליידע כללי הוא תומך ביותר פורמטים מאשר ווינראר

• הוסף לסימניות
וואלה!

המון המון תודה לך!

הורדתי אותה.

אפשר הסבר איך פותחים בה קבצים מכווצים?

• הוסף לסימניות
תראי באשכול אליו קשרתי

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהסתדרתי.

לא הייתי רוצה להטריח לחינם.

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה