תוכנת לתופרות

• הוסף לסימניות
שכנה סיפרה לי על תוכנה ייעודית לתופרות שמזינים לתוכה את המידות והיא מוציאה את הגיזרה מוכנה.
האמנם?

• הוסף לסימניות
שמעתי על התוכנה
לא יודעת עד כמה זה פשוט כמו שאת עושה את זה, אבל היא קיימת ושמעתי שזו תכנה מעולה.
הבנתי שהיא עולה קצת..... אבל שווה.

• הוסף לסימניות
אופטיטקס.
זו תוכנה יקרה שמיועדת לתעשיה. פחות רלוונטית לתופרות פרטיות. עיקר העבודה זה להכין בה את הגיזרה עצמה, והיא עושה את הדירוג אוטומטי. אי אפשר "לצלם" גיזרה מבחוץ ושהיא תדרג.

• הוסף לסימניות
משהו לא ברור לי, התוכנה מכינה גיזרה להדפסה?
אם כן, ההדפסה יכולה לעלות יקר למדי בבית דפוס.

• הוסף לסימניות
אפשר להוציא פלט בA4 ולהדביק. גם הדפסה של גליון שלם עולה כמה שקלים, לא נורא ולא זה מה שמונע להשתמש בתוכנה.

• הוסף לסימניות
איפה קונים אותה?

• הוסף לסימניות
מענין גם אותי
איפה קונים וכמה עולה

• הוסף לסימניות
גם אותי מעניין

• הוסף לסימניות
וגם אני...

• הוסף לסימניות
ובשמחתכן ישמח לבי גם אני (:

• הוסף לסימניות
אני כאן.
השאלה האמיתי היא היכן קופצנית? קפצה לרגע שחררה שאלה והתעופפה לה...
נראה שכל העם ממתין רק לה...

• הוסף לסימניות
מקפיצה
כולם עדיין ממתינים לקופצנית

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה