תוכנת מחשב לקורג PA3X

• הוסף לסימניות
שלום לכל האלופים אני מחפש תוכנה למחשב שדרכה אפשר לעבוד על הPA3 לסדר ולארגן סטים וכן לבנות ולערוך מקבצים, כדוגמת מה שיש בימהה ששם בכלל לא צריך לגעת באורגן הכל עושים במחשב. וגם מחפש תוכנה שממירה מקצבים מימהה לקורג, ניסתי להוריד את התוכנה שהמליצו עליה פעם כאן אבל זה לא עובד, מי שיכול לעזור. המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אני לא נגיש לאתר רק למייל ת.ל. דרך אגב יש לי סטים מקצועיים לPA3 וגם מקצבים מזרחיים מקצועיים ברמה מיוחדת לPA4 אשמח להחליף במשהו דומה ליצור קשר במייל.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש תוכנה כזאת. אם יש נשמח לדעת. אבל הבניה בקורג היא קלה ופשוטה ולא צריך תוכנה.
יש תוכנה "לעשות סדר" באורגן, אבל לא לבניית מקצבים.
מה שכן, לכאורה אפשר לבנות בקיובייס, ולייבא.

• הוסף לסימניות
האם אפשר לדעת איזה תוכנה זאת ואיך מסיגים זאת?

• הוסף לסימניות
מי שמכיר את התוכנה ויכול להגיד לי איך להשיג אותה

• הוסף לסימניות
זה תוכנה שנקראת KORG MANAGER PA אפשר להוריד בחינם גירסת נסיון שלא נותנת לעשות כלום חוץ מלהבין איך התוכנה עובדת...
הגירסה המלאה עולה 125 ליש"ט...
בתוכנה אפשר לסדר את הסט , לערבב סטים ,
אבל אי אפשר לבנות מקצבים ולא להפעיל אותם
אפשר להפעיל רק דגימות (קובצי WAVׂ))
מי שיצליח לפרוץ את התכנה הזאת גאון...
הפלוס הגדול בתוכנה הזאת שהיא בעברית והיא מאד נוחה להפעלה
כמו כן יש תוכנה שממירה מקצבים של כל החברות היא נקראת STYLE WORKS 2000 וכמו התכנה הקודמת היא עולה כסף לא בדקתי כמה כנ"ל תוכנה קלה ופשוטה להפעלה לשתי התוכנות יש מלא סרטי הדרכה ביו טיוב ...
מניסיון זה לא נשמע טוב אחרי ההמרה במיוחד באורגנים החדשים שכבר לא עובדים בדר"כ עם הצלילים של הגנרל מידי אלא אם פורמטים אחרים(SRS וכו')
בהצלחה לכולם אני זמין לשאלות דרך המייל ולא דרך הפורום <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה