תוכנת מצגות מיוחדת עם תלת מימד לכל המעוניינים.

• הוסף לסימניות
לרגל הביקוש הרב אני מעלה שוב את התוכנה שכבר נהנו ממנה בעבר חברי הפורום כאן, והמליצו עליה מאוד...
הנה הקישור הישיר להורדה:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=201d78506b6f4d0396eaa59158609a91

קודם יש להעתיק את הקראק לתקיית ההתקנה של התוכנה, ורק לאחר מכן להתחיל לעבוד בה, אחרת הלוגו של התוכנה יופיע לאורך כל הסרט וחבל...
לשאלות נוספות תוכלו לפנות אליי באישי.
בהצלחה !

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה אני מחכה לתשובה לנ"ל;))
דבר שני- יש אפשרות להסביר איך משתמשים בתוכנה הזאת,
אני פשוט לא יודעת אנגלית כ"כ טוב.
ועוד שאלה קטנה-צריך לזה ידע בסיסי בגרפיקה?

• הוסף לסימניות
איך קוראים לתוכנה והאם היא חינמית?

• הוסף לסימניות
לפי מה שבדקתי לכמה דקות - ניתן לערוך מצגות של תמונות וסרטונים בכל מיני אפקטים.

• הוסף לסימניות
מה עושים?
ערכתי מצגת בתוכנה .
וכשבאתי לסגור זה סגר לי רק עם החותמת. וגם לא באיכות נורמלית.
הורדתי שתי יישומים אחד של התוכנה והשני שלא נפתח לי....
אולי בו הבעיה???
(המחשב כתב לי על היישום השני שחסר לי במחשב קובץ DLL כלשהו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולפן הפקות;787580:
זו תוכנה חינמית??

אם היא חינמית לשם מה קראק?...
אולי הכוונה לפאץ', אבל לא נראה לי כלל, משום שבלי הקראק יופיע לוגו של התוכנה, משמע שהיא בגרסת הדגמה עד שתרכוש...
בקיצור - נראה לי שזה לא חינמי.

• הוסף לסימניות
הקובץ השני DSB שהעליתי אתמול לג'מבו מייל הוא הקובץ של הקראק של התוכנה. לפני שמשתמשים בה צריך להעתיקו לתיקיית ההתקנה של התוכנה בכונן C (-להחליפו בקיים שם) ולהפעיל את התוכנה, כך היא תעבוד לכם בעז"ה מצויין ללא חותמת של הלוגו וכו'.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;788455:
הקובץ השני DSB שהעליתי אתמול לג'מבו מייל הוא הקובץ של הקראק של התוכנה. לפני שמשתמשים בה צריך להעתיקו לתיקיית ההתקנה של התוכנה בכונן C (-להחליפו בקיים שם) ולהפעיל את התוכנה, כך היא תעבוד לכם בעז"ה מצויין ללא חותמת של הלוגו וכו'.
בהצלחה.
עשיתי את זה הוא עשה הודעת שגיאה (תמונה1)
וגם לפני זה הוא לא נתן לי להתקין את DSB
והראה הודעת שגיעה שתים.(תמונה2)

קבצים מצורפים

• זה מה שהוא כותב.JPG
    KB 28.1 · צפיות: 0
  • 2.JPG
    KB 20.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
איזה מילים מפוצצות....
נקודת כניסה.. הליך דינאמי.... פשי:)

• הוסף לסימניות
איך אני עושה על זה מידות אני צריך לסגור אותו לswf

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה:rolleyes:
אפשר להעלות מחדש?:)

• הוסף לסימניות
זה לא חוקי ואסור לעלות זאת בפרוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה