דרוש מידע תוכנת ניהול יומן/מנויים

• הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) לניהול עסק המבוסס על מנויים ל3 חודשים.
חשוב לי גם היכולת להיכנס לתוכנה ממחשב נוסף.
אשמח בהכוונה ובהמלצות.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מתענינת גם על תוכנה לניהול יומן מטופלים, אשמח לשמוע המלצות לתוכנה נעימה וידידותית ולא יקרה
תודה

• הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) לניהול עסק המבוסס על מנויים ל3 חודשים.
חשוב לי גם היכולת להיכנס לתוכנה ממחשב נוסף.
אשמח בהכוונה ובהמלצות.
תודה רבה
המלצה שלי: תבנה את זה לבד בתוכנה כמו BASE44
תעשה אפיון מדוייק עם AI

זה יהיה בחינם ויהיה מדויק לצרכים שלך

• הוסף לסימניות
אם אתה מעוניין שאסביר יותר איך עושים את זה, אולי אכתוב על זה מאמר אם יהיה ביקוש

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים פיתוח בחינם
אז בכיף אחותי סיימה לימודים ומחפשת לפתח תוכנה בשביל הנסיון
לי יש נסיון של 6+ שנים בפיתוח ואני עומדת מאחורה לכל שאלה \בעיה
@רק בשמחה תמיד @אין דברים כאלה

יש לי כמה פיתוחים שאני צריך עבורם מתכנת\ת ואשמח לעשות שיתו"פ לטובת הצדדים , אפשר לפנות אלי דרך האתר שבחותמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה