תוכנת ניווט לאנדרואיד ללא חיבור לרשת

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מכשיר GPS שלנו כנראה שבק חיים...
יש לי איזה מכשיר אנדרואיד ללא חיבור לאינטרנט.
האם יש איזו אפליקצייה של ניווט שתוכל לעבוד ללא חיבור לרשת?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
ואיפה אפשר להשיג את זה?

• הוסף לסימניות
התקנתי את זה, אבל אני לא מוצא שם עברית, ולא אפשרות להתקין עברית.
גם המפות שם מוזרות. אין מודיעין עילית בכלל.

יש לך מושג?

• הוסף לסימניות
ממש לא, תחפש igo או sygic.
אלה הם שתי התוכנות המקובלות.

• הוסף לסימניות
IGO לא מצאתי, התקנתי את sygic
נראה איך זה.
ממש תודה.
(אני עוד זוכר איך עזרת לי עם בחירת מכשיר GPS הקודם ועם המפות. הוא שירת אותי כמה שנים בנאמנות. תזכה למצוות!)

• הוסף לסימניות
כמו שכתב פרסומון. igo או sygic.
רק יש לציין ש-sygic היא חינמית, ו-igo עלותה כמה מאות שקלים. בסביבות ה300.

אגב, הקמפיין הכי חזק של igo היה, הורדה חינמית לכבוד פסח לפני משהו כמו שנתיים למכשירי אפל בלבד. ואז כל עולם האנדרואיד זעק על ההפלייה. ורק מהרעש הם קיבלו את הפרסום הכי טוב שהיה להם פעם.

אגב2, יש שטוענים ש-igo עם חיבור לרשת טובה יותר מווייז.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, מה קורה עם sygic אחרי תקופת הניסיון (בת 7 ימים). רשום כעת שאחר 7 ימים חלק מהאופציות יהיו לא זמינות. מישהו יודע במה מדובר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1965729:
הקול לא עובד.
אוף.
יש לכם להמליץ על איזה מכשיר GPS לקנות (מסין, כמובן)?
אני לא רוצה להשקיע. העיקר שיעשה את העבודה שלו.

• הוסף לסימניות
יש היום מכשירים יחסית טובים בסין בפחות מ200 ש"ח.

• הוסף לסימניות
igo ברעיון עולה 250 שקל בערך והוא קצת סיפור להתקין אותו למכשירים שלו נתמכים רשמית, אבל על הכל אפשר להתגבר.
(לא לשלוח לי הודעות באישי, אני לא שולח תוכנות פרוצות)
הפיתרון זה או לקנות GPS עם IGO ב250 שקל בערך (לא זוכר בדיוק) ראיתי ברפאלי/מחסני חשמל, או להתקין משוה כמו sygic או לדעתי עדיף את here שכבר כתבו עליו פה, יש לו מפות אופליין לכל העולם רק שהוא באנגלית בלבד והמפות מורידים מתוך האפליקציה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה