יש משהו מיוחד שצריך לעשות אחרי שמתקינים את התוכנת ניקוד לוורד?תנסה את אלו בוורד
זכור לי שיש לי משהו כזה אבל אני לא בטוח שזה אחד מהם.
לא, אני חושב שאח"כ תפתח את הוורד ואמור להתווסף לך סרגל כלים נוסף. אם לא מתווסף אז תעמוד על הסרגלי כלים ותלחץ ימין בעכבר ותערוך את הכרטיסיות המוצגותיש משהו מיוחד שצריך לעשות אחרי שמתקינים את התוכנת ניקוד לוורד?
זה בחינם או בתשלום, תן פרטים זה חסום לי ואין לי כח לפתוח כדי לבדוק
ישיבשער או צ'יבצ'ר?זה לא ישיבשער לענות על כאלה שאלות![]()
לא זה ולא זה אלא אבייישיבשער או צ'יבצ'ר?
זה לא זה ולא זה,ישיבשער או צ'יבצ'ר?
סתם רציתי לאמת את התחושת בטן שלי...![]()
אתה כותב שם מה שאתה רוצה וזה מנקד בעצמו!!זה בחינם או בתשלום, תן פרטים זה חסום לי ואין לי כח לפתוח כדי לבדוק
למה זה חסום לך.....זה לא ישיבשער לענות על כאלה שאלות![]()
אה, זה אתר, חשבתי שזה תוכנה...
ניסיתי בקטנה:
הפשלה של פעמים זה בגלל שפעמיים כותבים ככה ולא פעמיםניסיתי בקטנה:
אֵיךְ זֶה עוֹבֵד?
לְאֶפְשָׁרֻיּוֹת נִקּוּד נוֹסָפוֹת,
לַחַץ פְּעָמִים עַל הַמִּלָּה הָרְצוּיָה
זה כבר טעות בכתיבה שלו, וכן אפשר לשנות כל דבר ע"י לחיצה.הפשלה של פעמים זה בגלל שפעמיים כותבים ככה ולא פעמים![]()
אם ככה אז הוא בן ישיבה, ולא ישיבשער.זה לא זה ולא זה,
זה פרענק.....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים