תוכנת "ספיק קליק" לשיטה עוורת

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
או תוכנה מוצלחת אחרת, אני זוכרת שהיא היתה טובה ולא מכירה עוד משהו דומה.
איפה אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג? בגוגל אני לא מוצאת עליה כלום.

• הוסף לסימניות
אם אף אחד לא יעלה אעלה לכם בעז"ה. אני שפוט מתעצל ללכת להוציא את הדיסק הקשיח עכשיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;881252:
אם אף אחד לא יעלה אעלה לכם בעז"ה. אני שפוט מתעצל ללכת להוציא את הדיסק הקשיח עכשיו.

תודה רבה, זה לא דחוף להיום.
היא דומה לספיד קליק? פשוט אני זוכרת שהיא היתה גם מענינת ואני צריכה שהיא תמשוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;881252:

אני גם רוצה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;881252:

גמני רוצה
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;881254:
תודה רבה, זה לא דחוף להיום.
היא דומה לספיד קליק? פשוט אני זוכרת שהיא היתה גם מענינת ואני צריכה שהיא תמשוך.
כן, מעניינת מאד.

• הוסף לסימניות
היא חינמית?
אם כן, גם אני מעונינת.

• הוסף לסימניות
גם אני בין המבקשים. היה לי ספיד קליק ולמדתי היטב הקלדה בשיטה עיוורת בעברית, וכעת רצוני ללמוד שיטה עיוורת באנגלית. יש בחינם? או משהו דומה בחינם?

• הוסף לסימניות
טוב, לאור הביקוש הרב, אני התחלתי להעלות את התוכנה.
הקישור, שיהיה זמין בעוד כמה שעות (אני צריך עכשיו את הרוחב פס ולא נותן להעלות מהר מידי, וגם כך הפס שלי קטן) הוא:
https://dl.dropbox.com/u/86124881/תוכנות/לימוד שיטה עיוורת.rar
מקווה להודיע כשיהיה זמין.

• הוסף לסימניות
הורדתי, תודה. עכשיו איך מפעילים את זה? (נא להסביר לאט וברור למי שלא מתמצא יותר מדי טוב במחשבית)

• הוסף לסימניות
קודם מחלצים את התכנה-לחצן ימני חלץ אל קליק-און.
לאחר מכן נכנסים אל התקיה ומתקינים את התוכנה ע"י לחיצה על clickon.exe

• הוסף לסימניות
חילצתי, פעלה יופי, סגרתי - איננה.. כלומר, נמצאת בתיקיה ב'הורדות' אבל איך מפעילים אותה עכשיו? על מה לוחצים? יש שם כמה קבצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;882126:
אתה יודע שאסור לחטוף מצוה? וכי בגלל שהפס שלך רחב יותר אז מה?

לא חטפתי רק רציתי להוריד ממך קצת לחץ ועומס...

• הוסף לסימניות
מה שאני העליתי היא ניידת ללא התקנה.

• הוסף לסימניות
לא צריך להתקין. פשוט מפעילים בקובץ האחרון clickon.exe

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה