חותכים את המוזיקה בדיוק מתי שאת רוצה שהיא תפסיק. חותכים אותה שוב בדיוק מתי שאת רוצה שהיא תמשיך ואז משתיקים את הקטע שחתכת. עובד יופי.
מקווה שהסברתי מספיק ברור.
ממש תודה. כ"כ פשוט.אחרי שעושים 'פיצול', גוררים את החלק השני למקום בו רוצים שהוא יתחיל
חיים טוביםממש תודה. כ"כ פשוט.
היום כבר לא...זה בא אוטומטי עם ווינדוס לא?
לי יש את קובץ ההתקנה, למי שמעוניין, ואגב, הנה קישור להורדה, אחרי חיפוש בסיסי באנגלית:חיים טובים
מאיפה הורדתם את התוכנה הישנה הטובה הזו?
כבר אין להשיג
חסום בנטפרילי יש את קובץ ההתקנה, למי שמעוניין, ואגב, הנה קישור להורדה, אחרי חיפוש בסיסי באנגלית:
Download Windows Movie Maker 16.4.3528.331 - Free - latest version
Download Windows Movie Maker 16.4.3528.331 now from Softonic: 100% safe and virus free. More than 8867 downloads this month. Download Windows Movie Men.softonic.com
יש לי את קובץ ההתקנה בקובץ ZIP.חסום בנטפרי
אין לי נסיון, מאמין שכן.יש לי את קובץ ההתקנה בקובץ ZIP.
איך להעלות?
מג'יקוד לכאן טוב?
ועוד קישור:
Download Windows Movie Maker 2012 16.4.3522.110 free
Download latest version of Windows Movie Maker 2012. For Free.windows-movie-maker-2012.en.download.it
נשלחאם לא יהיה קשה לשלוח בג'מבו מייל למייל שלי
אודה מאוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים