תוכנת סריקה למדפסת MFP M127fn

• הוסף לסימניות
בעבר היה לי סורק של חברת EPSON ושם הייתי סורק דרך הפוטושופ והיה שם הרבה אפשרוית סריקה,
בהתקנה של הדרייבר זה מתקין תוכנה חיצונית פשוטה של סריקה
האם יש תוכנה/דרייבר שמאפשרת לבצע את הסרקיה מהפוטושופ עם כל האפשרויות שחור לבןף גרייסקל, צבעוני באיזה רוזולוציה עם אפשרות הגדלת איכות וכד'

תודה

• הוסף לסימניות
יש תוכנה מובנית של מערכת ההפעלה

• הוסף לסימניות
זה כבר ציינתי שיש תוכנה מובנית

נכתב ע"י shlomi5263;1687678:
יש תוכנה מובנית של מערכת ההפעלה

אני שאלתי האם יש תוכנה אחרת שיכולה להשתלב שאוכל לסרוק ישירות מהפוטושופ וגם יותר אפשרויות מהתוכנה המובנית שלהם.

תודה

• הוסף לסימניות
אם יש אפשרות לסריקה מתוך הפוטושופ אז זה צריך להיות אותו הדבר. אין הבדל אם זה EPSON או HP.

• הוסף לסימניות
זה בצורה שונה

באפסון יש תוכנה מורחבת עם הרבה אפשרויות, ובHP זה אחרת,
אני התכוונתי אם יש אולי תוכנה שיכולה לעבוד גם בHP אולי את התוכנה שעבודת באפסון

תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ה-OCR עובד?

איך מפעילים את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים74;1754471:
איך מפעילים את זה

יש תןכנות יותר טובים מזה לocr (לפחות לעברית)
לדוג' abbyy finereader

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה