תוכנת עריכת אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
האם חובה לעבוד דרך האתר או שיש מצב לקבל את התוכנה, לערוך ולשלוח במייל?

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה אם יוכלו בבקשה להעלות את התוכנה,
פשוט אין לי גישה לאתר,
ועוד שאלה-
האם יש כזו תוכנה על אותו סגנון למצגות של תמונות אם רקעים ולופים מוכנים?

• הוסף לסימניות
התוכנות שהומלצו פה הן תוכנות המתאימות לעבודה עם חברות הדפסת אלבומים.

לצלמים המדפיסים אלבומי תמונות דיגיטליים רציניים יותר, יש תוכנה מקצועית לעיצוב אלבומים הנקראת DG PHOTO.

• הוסף לסימניות
האם לופה וסיבוק מחייב עבודה דרך האתר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;988284:
האם חובה לעבוד דרך האתר או שיש מצב לקבל את התוכנה, לערוך ולשלוח במייל?

מה שידוע לי בסיבוק יש אפרשות להוריד את התכנה
או לקבל על דיסק
את הקובץ הסופי ניתן לשלוח במייל

נכתב ע"י אולפן הפקות;988308:
הייתי רוצה אם יוכלו בבקשה להעלות את התוכנה,
פשוט אין לי גישה לאתר,
ועוד שאלה-
האם יש כזו תוכנה על אותו סגנון למצגות של תמונות אם רקעים ולופים מוכנים?

אין לי את התכנה..אבל אולי דרך שרות לקוחות:

תמיכה טלפונית:

א'-ה': 08.00-17.00
077-3303041

בערב: 17.30-22.00
052-3652528,050-6656962
ו'- מוצ"ש:052-3652528,(לא בשבת)

בקשר למצגות אני מתארת לעצמי שיש אך אינני מכירה...
את יכולה להשתמש במובי מייקר

• הוסף לסימניות
מה יותר משתלם- סיבוק או לופה?

ותודה אלבומים על המידע המועיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה