מידע שימושי תוכנת עריכת וידאו חינמית- יש?

• הוסף לסימניות
משהו קצת יותר משוכלל ממובי מייקר
אודה מאד לכל המתאמץ

• הוסף לסימניות
UPPPP

• הוסף לסימניות
יש את תוכנת פילמורה וקמטסיה את שניהם תוכלי להשיג בעד 20 ש"ח באיביי
אני משתמש בפילמורה, היא נוחה ואינטואטיבית ועשינו איתה דברים מקצועיים ממש

• הוסף לסימניות
יש. אבל מאד מסורבל לשימוש. אולי מי שמכיר בסיס של תוכנות מקצועיות יהיה לו יותר נוח.
VDC FREE VIDEO EDIT
זה באנגלית.

• הוסף לסימניות
מובי מייקר 2020 את מכירה?
הרבה יותר משוכלל מהישן, ובעברית.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על וידאופד של NHC. יש גרסה בתשלום, ויש גרסה חינמית לשימוש פרטי עם קצת פחות אופציות, אבל עדיין הרבה יותר מאשר מובי מייקר.

• תודה
Reactions: meg
  • הוסף לסימניות
פילמורה. תעשו חיפוש בפורום תמצאו גירסא ניידת נראה לי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בחינם פרוץ- עובד מעולה.
קישור למתמחים טופ:
למה הקישור להורדת התוכנה לא עובד אצלי? התחברתי לאתר אבל כשאני נכנס ללינק להוריד את התוכנה הוא כותב לי
Error 404

• הוסף לסימניות
למה הקישור להורדת התוכנה לא עובד אצלי? התחברתי לאתר אבל כשאני נכנס ללינק להוריד את התוכנה הוא כותב לי
Error 404
אני יכולה להעלות אותה בעצמי.
אבל לא מתעסקת עם נטפרי, מי שרוצה שיבקש שחרור.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה