תוכנת פוטו דרור

• הוסף לסימניות
ישנה תוכנה בשם פוטו-דרור, הוא מיועד להכנה קלה של פרוספקטים מעוצבים.
האם ידוע למישהו היכן ניתן להשיג אותו [או פרטים לגבי התוכנה]

תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
אולי את מתכוונת לתוכנה פוטו דרוו? ובאנגלית: PhotoDrow?
היא של מיקרוסופט, אני מכירה אותה מהגירסאות הקודמות שלה, ונראה לי שהיא לא התחדשה משמעותית מאז. לדעתי לא שווה לך במיוחד להשקיע לחפש וללמוד אותה.
(למרות שאני שומרת לה את הזכות להיות תוכנת הגרפיקה הראשונה שלי...;) אבל הביצועים שלה לא משהו.)

• הוסף לסימניות
הביצועים לא משהו, אבל לפני חמש שנים התחלתי את לימודי הגרפיקה שלי איתה, יש לציין שהיא יכולה לשמש כלימוד גרפיקה לילדות בצורה הקלה. ממש כדי לפתח את הדמיון בשלבים הראשונים.

• הוסף לסימניות
תוכנה מדהימה למתחילות למי שלא מנוסה בתוכנות אחרות אפשר להכין אלבומים דיגיטליים מדהימים

• הוסף לסימניות
יש לי את התוכנה.
מהיכן את בארץ? אשמח לתת לך

• הוסף לסימניות
אין על התוכנה הזאת! אני משתמש איתה כבר כחמש שנים, תוצאות מדהימות לביצועים סבירים.. יש 2 גירסאות לתוכנה, יש את הבסיסית ויש את המתקדמת. מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;615034:
אולי את מתכוונת לתוכנה פוטו דרוו? ובאנגלית: PhotoDrow?
היא של מיקרוסופט, אני מכירה אותה מהגירסאות הקודמות שלה, ונראה לי שהיא לא התחדשה משמעותית מאז. לדעתי לא שווה לך במיוחד להשקיע לחפש וללמוד אותה.
(למרות שאני שומרת לה את הזכות להיות תוכנת הגרפיקה הראשונה שלי...;) אבל הביצועים שלה לא משהו.)
הכוונה PhotoDraw

• הוסף לסימניות
אבל מה לפוטו-דרו ולפורום עריכת וידאו.

אני אגב לא מתלהבת ממנה בכלל. יש בה משהו מקובע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;615181:
אין על התוכנה הזאת! אני משתמש איתה כבר כחמש שנים, תוצאות מדהימות לביצועים סבירים.. יש 2 גירסאות לתוכנה, יש את הבסיסית ויש את המתקדמת. מומלץ בחום!

תוכלי לשלוח לי????

• הוסף לסימניות
זה שוקל באזור הג'יגה אחרי דחיסה, מה המייל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה