כללי תוכנת פוטו דרו

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משו יודע איך ניתן להשיג ת'תוכנה או איך אפשר להוריד אותה
ל 30 יום?
תודה.

• הוסף לסימניות
אפשר דרך אדון אימיול, ואפשר גם דרכי (קיבלתי מאדון אימיול...). אם אתם גרים באזור אלעד, אשמח לצרוב לכם אותה.

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור לך אם את מזדמנת לירושלים.
או שיש לך רעיון איך אוכל להעביר לך 127 MB בדרך אחרת.

• הוסף לסימניות
יש לי את התוכנה ואף את התוספת שלה.
אם את רוצה אני מאזור בני-ברק ואשמח לעזור...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, אני מאזור בני ברק
וזה למחר בבוקר.
מיכלוש, איך אפשר לקבל ת'תוכנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michalush;155906:
יש לי את התוכנה ואף את התוספת שלה.
אם את רוצה אני מאזור בני-ברק ואשמח לעזור...

מיכלוש בקר טוב לך,

חיפשתי עזרה בגוגל לגבי תוכנה זו והגעתי לתגובה שלך. אני מבני ברק ויש לי את שני הדיסקים. את הראשון כבר התקנתי, אבל אין לי מושג איך אני מתקינה את דיסק ההוספה. לפחות שנתיים אני מנסה ולא מצליחה. יש שם כפי שאת יודעת תמונות מדהימות באיכות מצויינת. אשמח אם תוכלי לומר לי. זה די דחוף לי תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
בס"ד
האם מישהו יכול להוריד את התוכנה הזו שוב פעם???
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גימל;155903:
אשמח לעזור לך אם את מזדמנת לירושלים.
או שיש לך רעיון איך אוכל להעביר לך 127 MB בדרך אחרת.

אפשר להעלות לג'מבו או לדרופבוקס....?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה