כללי תוכנת פלמינגו

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעצב לפני החג ספר תמונות ושמעתי על תוכנה מהממת ומיוחדת .מי יודע היכן אפשר להשיג תוכנת פלמינגו תודה

• הוסף לסימניות
בכל חנויות גל פז בחינם, וחוץ מזה תתקשרי אליהם והם יעזרו לך 1-700-551-550

• הוסף לסימניות
מה הכתובת של האתר?

• הוסף לסימניות
ג.ח

אם את רוצה, יש לי את הדיסק שלהם אצלי בבית.

את יכולה לפתוח בבקשה את סקייפ?

• הוסף לסימניות
תני לי את הכתובת ונבקש מנתיב שיפתחו לי..., (עד שאני יגיע אליך...........)

• הוסף לסימניות
בס"ד

אם אני לא טועה אפשר להשיג את התוכנה בבני ברק ב'שופינג' בר' עקיבא.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לשלוח את התוכנה לג'ימייל של פרוג?

• הוסף לסימניות
אין להם אתר, זאת חברה חרדית.
תוכלי לנסות בחברות אחרות שיש להם אתר כמו LUPA, CBOOK

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
דיברתי איתם (שירות מכל הלב)
אפשר לקבל את דיסק התוכנה חינם ברשת גל פז (מגיל 17 ומעלה)
ובנתיים אין להם אתר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנוש;332669:
אפשר לקבל את דיסק התוכנה חינם ברשת גל פז (מגיל 17 ומעלה)
ובנתיים אין להם אתר...

האם התוכנה נכללת בקטגוריית עישון או משקאות חריפים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושית;333385:
האם התוכנה נכללת בקטגוריית עישון או משקאות חריפים?

לא, אבל כנראה קיים חשש להתמכרות :D:):D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה