תוכנת פקס לנמענים רבים

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני צריך מידי פעם לשלוח פקס לאנשי קשר רבים.
מספרי הפקסים מסודרים אצלי בקובץ אקסל.
האם יש תוכנה או דרך כל שהיא, שלא אצטרך להעתיק אחד אחד למסך שליחת הפקס דרך המחשב, אלא אוכל להזין את כל המספרים ביחד (העתק הדבק) או הפניית התוכנה לקובץ אקסל, וכך בלחיצה אחת אוכל לשלוח את כל הפקסים?

אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי, זה יחסוך הרבה זמן. והדבר קשור לזיכוי הרבים.

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע על פיתרון.

• הוסף לסימניות
דרך כל החברות של שליחת הודעות ופקסים במרוכז

• הוסף לסימניות
ניסיתי עכשיו באמצעות העתק-הדבק,
זה עובד מצוין

• הוסף לסימניות
היכן?

נכתב ע"י סתמתענין;2170502:
ניסיתי עכשיו באמצעות העתק-הדבק,
זה עובד מצוין

בס"ד

באיזו תוכנה השתמשת?
אם זו תוכנה המצורפת למשולבת שלך, זה לא יעזור לכלל ישראל שאין להם משולבת מאותו דגם.

• הוסף לסימניות
מה לא טוב במה שמגיע עם הווינדוס????

• הוסף לסימניות
כשאתה שולח להדפסה - יש מדפסת פקס\

אם לא אז זה כנראה לא מותקן - אז צריך להתקין את זה מהוספה והסרה של תוכנות / רכיבי ווידוס

• הוסף לסימניות
יש תוכנה בשם ונטהפקס. אבל זה עובד עם חיבור רגיל אנלוגי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה