תוכנת ציור חדשה (בשבילי) הנקראת ארטרייג'

• הוסף לסימניות
לא לשים לב לציור הטיפשי שעשיתי,
אבל התוכנה ממש מדהימה. היא אמנם נופלת מפיינטר בכמעט כל הדברים, חוץ- מהצבעי שמן המדהימים שלה. באמת מדהים. זה ממש פריצת דרך לדעתי.
מי שרוצה אפשר להוריד אותה מהדרופבוקס שלי (זה גרסת דמו) -
https://www.dropbox.com/s/fiptz7qx97zflk7/install_artrage_4_demo_windows.exe?dl=0
צפה בקובץ המצורף 219888

• הוסף לסימניות
תיקון- גם הטושים שלהם יותר טובים מפיינטר, וגם הצבעי מים מאוד מעניינים. רק צריך לשחק קצת עם ההגדרות.

• הוסף לסימניות
צר לי להשבית שמחה -
אך התנסיתי אתה רבות בעבר, והיא גרמה לי צרות צרורות. נפילות ובאגים מלא החופן.
אבל - אולי הגירסה האחרונה שיפרה את הבעיות הנ"ל.
ננסה, מקווה לא להתאכזב שוב....

• הוסף לסימניות
תודה רבה! כן ירבו כמותך.
היש לך עצה ורמז בנוגע להגדרות? איך אני מגיעה להגדרות כה עשירות בצבעי השמן כפי שעשית?

• הוסף לסימניות
מה, אתם רוצים לומר לי שזה לא תומך בXP ?????

• הוסף לסימניות
נהנית מכל רגע... תודה!!

• הוסף לסימניות
לאט לאט
קודם צריכים לצאת מהשוק הראשוני, ו.. להשתחרר
ואז זה מתחיל לצאת יפה

• הוסף לסימניות
לא צירת אפילו לא מתחילה
אבל זה היה תראפיה מדהימהההה..........\
סליחה על העלאה הלא מקצועית:):confused:

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 412.4 · צפיות: 31
  • Untitled.png
    KB 376.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1494557:
הכיתוב על הקובץ, אפשרויות השמירה, חסרים הרבה פרמטרים, ערכים ומברשות שיש בגירסה המלאה. הדמו גם היתה נתקעת לאחר זמן מה של עבודה רצופה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1494616:
הכיתוב על הקובץ, אפשרויות השמירה, חסרים הרבה פרמטרים, ערכים ומברשות שיש בגירסה המלאה. הדמו גם היתה נתקעת לאחר זמן מה של עבודה רצופה.

לי מעולם לא נתקע מעניין,
כמה עולה הגרסה המלאה?

• הוסף לסימניות
גם אני ניסיתי וגיליתי שממש כייף לעשות בה סקיטצ'ים!
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה