כללי תוכנת צפיה שמציגה קבצי גרפיקה וקטורית

• הוסף לסימניות
התייאשתי מהברידג' גם תופס הרבה נפח מהזיכרון וגם "גזעני":( לא מראה חלק מהקבצים בלי קשר לסוג שלהם... על איזה תוכנה אתם ממליצים??
בבקשה תגיבו!! ממש קשה לי לעבוד בלי תוכנה נורמלית.:confused:

• הוסף לסימניות
יש תוכנה בשם clover שמחליפה את הסייר הרגיל.
גורמת לאטיות מסויימת, אבל שווה.
עולה בערך 80 ש"ל ל4 מחשבים.

• הוסף לסימניות
לי יש clover וממש לא מציג את הקבצים המדוברים.
זה בסה"כ כמו דפדפן פנימי של המחשב (במקום לפתוח כל תיקיה בחלון נפרד הוא שם את כל התיקיות הפתוחות בחלון אחד עם כרטיסיות כמו בדפדפן של אינטרנט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;2375842:
יש תוכנה בשם clover שמחליפה את הסייר הרגיל.
גורמת לאטיות מסויימת, אבל שווה.
עולה בערך 80 ש"ל ל4 מחשבים.

יש לי אותה... ממש לא מציגה קבצים וקטורים

• הוסף לסימניות
בווידוס 10 מראה לי אוטומטית
בתצוגה מקימה את כל סוגי הקבצים,
כולל קבצים פתוחים.

• הוסף לסימניות
יש תוסף חינמי בשם גוסטסקריפט שמאפשר הצגת קבצים ווקטוריים בעיקר בתוכנות להצגת תמונות. במחשבים מסויימים זה נתן לי תצוגה גם במציג התמונות של ווינדוס, לא יודע מה גרם להבדל

אפשר להוריד מפה

https://ghostscript.com/download/

• הוסף לסימניות
חסום. מישהו מסכים להעלות לכאן?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח גם אם יעלו לשרת שפתוח בנטפרי
תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה