כללי תוכנת קל-לוח בעברית

• הוסף לסימניות
ועוד אשכול בענין לוח שנה...
יש לי את תוכנת קל לוח באנגלית, האם יש אפשרות בתוכנה להפוך אותה לעברית או שצריך גירסה נפרדת?

• הוסף לסימניות
לכי ל Options ובשורה התחתונה תשני לעברית
(או לגרמנית, ספרדית או צרפתית...)

• הוסף לסימניות
תודה, מצאתי אומנם את אפצית השפה אך מופיע שם רק אנגלית לבחירה.
כנראה זו גירסת אנגלית בלבד. איך אוכל להשיג בעברית?

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אני צריכה זמני הדלקת נרות ואני לא רואה שיש
זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
ב"לוחות חי" כל הלוחות, כל הזמנים, כל השיטות, כול המקומות - חינם
http://www.chaitables.com/chai_heb.php
כאשר משאירים בסוג הלוח "אף אחד" הוא נותן את כל הזמנים.

ויש גם את חזון שמים
www.sky-view.co.il

ויש גם את הרבנות
http://www.dat.gov.il/religion/console/shabbat_hours.aspx?current_posting={9CC488CD-1E4D-4982-B05F-D3019A88F10A}

• הוסף לסימניות
גם בקלוח יש.
כניסת שבת ויציאת שבת מופיעים במשבצת של שבת עצמה ולא ביחד עם שאר הזמנים.

• הוסף לסימניות
ואיך אני יודעת לפי איזו שיטה זה?

• הוסף לסימניות
את בוחרת את המיקום הרצוי (למשל ירושלים) בהגדרות תחת הקטגוריה "מיקומים", "הוסף לרשימה"
, בוחרת את השיטה הרצויה וכן את מספר הדקות שבין הדלקת נרות לשקיעה.

• הוסף לסימניות
טוב, אני מסובכת, עדין לא יצא לי משהו מכל האופציות שהעלתם.
אפרט מה בדיוק אני צריכה ואולי תוכלו להדריך אותי כיצד לעשות זאת.
אני צריכה להכין לוח של שבתות בלבד שכולל זמני: הדלקת נרות, נ"ץ, עלות, סוף זמן ק"ש, חצות, שקיעה ומוצ"ש.
בקלוח, לדוג', אין אפשרות לבחור רק את השבתות ןלעשות העתק הדבק או משהו כזה?
מחכה לעזרתכם
תודה

• הוסף לסימניות
אוה!
ב"ה הסתדרתי, מישהו הפנה אותי לאתר www.yeshiva.org.il ממש נח.
הצלחתי לבנות לוח יחסית בקלות.
תודה לעוזרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה