תוכנת שיחזור מומלצת

• הוסף לסימניות
שיחזר הכל.! בחרתי שם את האופציות שרציתי. ( מסל המיחזור לא הצלחתי לשחזר - היה אחרי כמה פעמים שהסל רוקן שוב ושוב)
תאמת עכשיו שאני מסתכל איזה תוכנה זה פעם נסתי איתה זה לא כול כך טוב בכלל

• הוסף לסימניות
יש לי תכנה שמחזירה לך את הכל מחולק לפי תיקיות!
לדעתי הכי טובה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני צריך תוכנה טובה לשחזור קבצים מדיסק און קי
ותודה לכול העוזרים
שים את כל התוכנות בצד ותעבוד איתה זוהי האחת התוכנות לשיחזור + מדריך

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר יותר נרחב בבקשה,
מה אני צריכה לעשות?
הבאתי קישור למדריך מסודר שלב שלב רק תבחרו לשחזור את כונן C ולא לשחזר את החומר לאותו כונן בשום אופן
שים את כל התוכנות בצד ותעבוד איתה זוהי האחת התוכנות לשיחזור + מדריך

• הוסף לסימניות
זה תוכנה ש @משחזר מידע העלה כאן בפורום בעבר

הקישור זמין ליומיים בלבד
דברתי עכשיו עם @משחזר מידע הוא כופר הכל
אין לא את התוכנה הזאת
הוא מעולם לא השתמש בה
וכנראה לעולם לא ישתמש בה
כנראה טעיתי
כנראה מישהו אחר העלה את זה כאן בפורום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה