התייעצות תוכנת "שמור וזכור" למעקב לימוד - בתהליך בנייה מתמשך

• הוסף לסימניות
אני בתהליך של בניית תוכנה קטנה למעקב לימוד.

התוכנה עובדת בצורה די פשוטה. יש רשימת ספרי יסוד, מתוכם ניתן לבחור את הספר הרצוי ולסמן את הדפים/פרקים שנלמדו. לאחר מכן הספרים שבתהליך מוצגים ברשימה מסודרת וניתן לסמן את ההתקדמות, עד לסיום הספר בס"ד.

הבנייה מתקדמת ב"ה, אך כדי להתקדם עם זה לשחרור מלא, אשמח לקבל מהציבור כל עצה לשיפור, הוספת תכונות, שיפור של העיצוב, הסדר, או כל רעיון אחר!

screen.png

התוכנה זמינה כעת להורדה באתר הרשמי!

ניתן לעקוב אחרי התקדמות הבנייה (ולתת כוכב...) במאגר בגיטהאב:
https://github.com/NHLOCAL/Shamor-Zachor

• הוסף לסימניות
בגדול אברכים, בחורים, תלמידים וכן הלאה
עקרונית אפשר גם להוסיף ספרים מותאמים אישית, ככה שזה יכול להתאים גם לספרי חול

• הוסף לסימניות
הערה: חוות דעתי, אם כי יש לקחת בחשבון שאני לא מקהל היעד הראשוני...
רעיון נחמד, יכול לבוא לתועלת בהחלט. יש מקום.

בעיני, צריך להוסיף פיצ'רים. כרגע זאת למעשה רשימה ממוחשבת (כמעט). באפליקציה אמורים להיות יתרונות נוספים משמעותיים, מעבר לחיפוש ספר וכו'. גם העיצוב יכול להיות מקצועי יותר...
ניתן בהחלט לזקוף את שתי ההערות האלו לאופי האפליקציה, שמניח דגש על התועלת הרבה יותר מעל העיצוב והשכלולים למיניהם, ועדיין- נראה שעל מנת להציע מוצר מוגמר, שיגרום לציבור לעשות בו שימוש- כדאי לקחת לתשומת ליבכם את ההערות האלו...

בהצלחה! תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
בעיני, צריך להוסיף פיצ'רים. כרגע זאת למעשה רשימה ממוחשבת (כמעט). באפליקציה אמורים להיות יתרונות נוספים משמעותיים, מעבר לחיפוש ספר וכו'. גם העיצוב יכול להיות מקצועי יותר...
ניתן בהחלט לזקוף את שתי ההערות האלו לאופי האפליקציה, שמניח דגש על התועלת הרבה יותר מעל העיצוב והשכלולים למיניהם, ועדיין- נראה שעל מנת להציע מוצר מוגמר, שיגרום לציבור לעשות בו שימוש- כדאי לקחת לתשומת ליבכם את ההערות האלו...
בהצלחה! תזכו למצוות!

כדאי שתהיה ספציפי יותר, אלו יתרונות צריך בדיוק?
הורדת את התוכנה וניסית אותה בפועל, או שאתה כותב רק על סמך הסקירה באתר?

• הוסף לסימניות
זה ממש מדהים
ברגע שראיתי את ההודעה
הורדתי את הקובץ
כל הכבוד על זכוי הרבים.

אם יש לך אופציה לעשות שזה יהיה גם באתר , ולא שיצטרכו רק מחשב בשביל זה
כך זה יהיה שמיש גם בחדרי מחשבים למי שאין מחשבים.

• הוסף לסימניות
יש איזה בעיה בלוגיקה. כי כשאני מסמן למשל דף נ' במסכת פסחים, הוא מראה לי במעקב ש'הגעתי עד דף נ'', ומצד שני בהתקמדות הוא מראה לי 1% אחד. כי לא סימנתי הכל 'עד' דף נ'.

כמובן שאפשר לשדרג את התוכנה, שיוכלו להגדיר סדר לימוד יומי, ויתריע לי אם לא הגעתי ליעד היומי.

גם כדאי לשים לינק לאתר \ מייל להצעת שיפורים \ באגים אם אתה מעוניין לקבלם...

• הוסף לסימניות
יש איזה בעיה בלוגיקה. כי כשאני מסמן למשל דף נ' במסכת פסחים, הוא מראה לי במעקב ש'הגעתי עד דף נ'', ומצד שני בהתקמדות הוא מראה לי 1% אחד. כי לא סימנתי הכל 'עד' דף נ'.
לא הייתי קורא לזה בעיה בלוגיקה. למעשה זה משקף בצורה מדויקת את מה שהמשתמש למד. הוא הספיק רק אחוז אחד, אבל הדף הכי חדש שהוא הגיע אליו זה דף נ'.

לכל היותר אפשר לשנות את הניסוח למשהו כמו "הדף האחרון אליו הגעת", אבל זה יסרבל את הניסוח

כמובן שאפשר לשדרג את התוכנה, שיוכלו להגדיר סדר לימוד יומי, ויתריע לי אם לא הגעתי ליעד היומי.

גם כדאי לשים לינק לאתר \ מייל להצעת שיפורים \ באגים אם אתה מעוניין לקבלם...
צודק בהחלט!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה