כללי תוכנת תג

• הוסף לסימניות
איפה ניתן לרכוש את התוכנה?

הציעו לי אותה יד שניה ב1400
זה מחיר טוב?
למישהו יש להציע זול יותר?

סליחה שאני לא מפרסמת שם פשוט זה חסום לי....

• הוסף לסימניות
מחיר מצויין
יש לציין שר' דניאל וייסמן 'לא אוהב' שמוכרים את התוכנה בשוק החפשי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימד;966916:
איפה ניתן לרכוש את התוכנה?

הציעו לי אותה יד שניה ב1400
זה מחיר טוב?
למישהו יש להציע זול יותר?

סליחה שאני לא מפרסמת שם פשוט זה חסום לי....

כן זה זול יותר מחדש. (אני משער שכלול רק התוכנה הבסיסית, ללא טעמים או רב טקסט)
אך יש לדעת שאין כל תמיכה לתוכנה יד שנייה.

ותמיכה לתוכנה חסרת ספרות עזר כמעט, זה חיוני.

וכן בדוק שזה הגרסה המעודכנת. או שיש להוסיף כמה מאות למחיר.

• הוסף לסימניות
לא שווה לקנות בלי תמיכה. זו לא תוכנה שדומה לתוכנות של אדובי, אלא זה המון תורה שבעל פה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;966941:
מחיר מצויין
יש לציין שר' דניאל וייסמן 'לא אוהב' שמוכרים את התוכנה בשוק החפשי.

לא אוהב אך גם לא מתנגד.
בניגוד לחברות אחרות שאוסרות למכור יד שניה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה