דרוש מידע תוכנת תמלול הקלטות- האם יש משהו מקצועי ומוצלח בעברית?

• הוסף לסימניות
הכי מוצלח כיום בעברית.
הוראות בקצרה:
נרשמים > לאחר מכן במסך הראשי מחפשים בתפריט בצד שמאל "Speech to Text" > מעלים קובץ > מקבלים תמלול.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש תוסף מדהים לכרום, לדעתי עובד יותר טוב מתוכנות אחרות, זה הקישור: https://chromewebstore.google.com/d...טקסט/pjnefijmagpdjfhhkpljicbbpicelgko/reviews

(אפשר פשוט להכתיב לו מה לכתוב במייל וכד' ואפשר פשוט להשמיע את ההקלטה,
להעלות קובץ הקלטה לא חושבת שאפשר)

שאלתי את ג'מיני והסכים לתמלל לי קובץ שמע
אבל לא ניסיתי לבדוק את האיכות

• הוסף לסימניות
הכי מוצלח כיום בעברית.
הוראות בקצרה:
נרשמים > לאחר מכן במסך הראשי מחפשים בתפריט בצד שמאל "Speech to Text" > מעלים קובץ > מקבלים תמלול.
עשיתי את התמלול וכשניסיתי להוריד את הטקסט, זה לא ירד. האם הצלחתם להוריד את הטקסט? יש לי סינון נטפרי, האם זה קשור?

תודה!

• הוסף לסימניות
עשיתי את התמלול וכשניסיתי להוריד את הטקסט, זה לא ירד. האם הצלחתם להוריד את הטקסט? יש לי סינון נטפרי, האם זה קשור?

תודה!
ניסיתם כמה פורמטים מהרשימה?
בכל מקרה, הגיוני שזה קשור לסינון, תפנו אליהם עם הקלטת תעבורה והם ישחררו את זה.
1746551375311.png

אגב, אני בדרף כלל מדביק את הטקסט אחר כך במנוע בינה מלאכותית כמו קלאוד או ג'יפיטי, כותב לו שזה טקסט שעבר תמלול אוטומטי ושיערוך ויתקן מחדש בהתאם להקשר. זה גם משפר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה