בקשה תוכנת CAPCUT

• הוסף לסימניות
למישהו יש את קובץ ההתקנה של התוכנה למחשב, ויכול להעלות כאן?
(או קישור שפתוח באתרוג)

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש להם גם תוכנה למחשב,
אבל האתר שלהם חסום באתרוג ואין לי אפשרות להוריד אותה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
@דוד גרפיקה תודה,
הקישור של מיקרוסופט עובד, אבל ההורדה נכשלת (כנראה בגלל הסינון),
הקישור השני חסום.
יש אפשרות להעלות את הקובץ עצמו, או לשלוח במייל?

• הוסף לסימניות
בבקשה
משום מה אני לא מצליח להתקין אולי בגלל הסינון.
תעדכנו אם הצלחתם.
ואיך?
אולי לא עשיתי נכון.

קבצים מצורפים

• capcut-7-1-0.zip
    2.5 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הגוגל כרום אומר לי שההורדה מסוכנת ולא נותן לי להוריד...

• הוסף לסימניות
גוגל כרום חוסם הורדה כי הוא מזהה שהקובץ עלול להיות מסוכן, כגון וירוס או תוכנה זדונית. ההגנה מופעלת על מנת להגן על המחשב שלך. אם אתה בטוח שהקובץ בטוח, יש לאשר את ההורדה דרך הגדרות האבטחה או ההגנה המתקדמת, למרות זאת מומלץ להיזהר עם הורדות ממקורות לא מוכרים.

זה מה שהורדתי מהאתר ששלחתי למעלה.
לא אמור להיות בעיה.

• הוסף לסימניות
הצלחתי להוריד,
הפעלתי את ההתקנה ואעדכן אם זה מצליח להשלים הכל

• הוסף לסימניות
אצלי זה כן עובד

• הוסף לסימניות
@bb10
אני לוחץ פעמיים על התוכנה ואז על מה אני צריך ללחוץ?
1760554131856.png

• הוסף לסימניות
הוא כותב לך שאין לו אפשרות להוריד,
לי לא היתה את הבעיה הזאת, ישר התחיל בהתקנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה