תוכנת combificx

• הוסף לסימניות
תוכנה לניקוי המחשב מוירוסים ספאמים וכדו'

• הוסף לסימניות
אעלה אותה רק אחרי שתקרא את זה, בריכוז ובעיון.
לטובתך :)
אנו מצפים... (אנוכי והמפלצת :D:mad::p)

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי בה השבוע ללא כל תופעות לוואי. אם תבקשו אעלה אותה.

• הוסף לסימניות
למה מבקשים לפהי שעושים את החיפוש הכי קצר/קטן/פשוט/קל/מהיר בגוגל?

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי - לא מומלץ להתעסק איתה.
דפקה לי את המחשב טוטאלית, למרות שהפעלתי אותה במצב בטוח

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי - לא מומלץ להתעסק איתה.
דפקה לי את המחשב טוטאלית, למרות שהפעלתי אותה במצב בטוח

• הוסף לסימניות
מוזר, הפעלתי אותה מעל עשר פעמים ולא עשתה שום נזק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תוסס;331691:
למי יש תוכנת combificx
תוכנה לניקוי המחשב מוירוסים ספאמים וכדו'
נכתב ע"י ותמיד לבחור;331953:
אעלה אותה רק אחרי שתקרא את זה, בריכוז ובעיון.
לטובתך :)
הופס, כעת גיליתי שאין לי אותה...
אבל יש לי את combofix.... גם יוכל לעזור? :D
נו, תעדכן שקראת, ואעלה...

• הוסף לסימניות
אגב השתמשתי בזה כמה פעמים בעבר ונהניתי.
יאללה להעלות!

• הוסף לסימניות
הפעלתי את הקומבו פיקס לפחות 30 פעם על המחשב שלי - ולא עשתה שום בעיה,
אבל במחשב אחר הפעלתי אותה והיא עשתה לי בעיה עם הכרטיס רשת, האמת היא שהטכנאי אמר לי שלא בהכרח בטוח שהקומבופיקס עשתה את הבעיה, אבל בגלל שלפני ההפעלה שלה הכל עבד פיקס והתקלה קרתה מייד אחרי ההפעלה - אני משער שהיא זו שגרמה לבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה