תוכנת Deep Freez

• הוסף לסימניות
עד היום היתה לי התוכנה
ובשורה של מרכז ההודעות היה לי סמל שלה שלחצתי עם SHIFT והיא נפתחה
כעת, נעלם האייקון
כשאני לוחצת על התוכנה במיקום של ב-C,
היא לא מגיבה לכלום..

גם בכל התוכניות בלוח הבקרה אני לא מוצאת אותה כדי להסירה

מה עושים
יש למישהו פתרון?:confused:

בתודה על תשומת הלב שהקדשתם להודעה ואם יש משיהו שיוכל לעזור - תודה מראש...

• הוסף לסימניות
תנסי לכתוב את שם התוכנה ב run עם EXE בסוף
זה יפעיל אותה ואז תוכלי למצוא איפה היא מתחבאת
[אם לא נמחקה]

• הוסף לסימניות
המחשב אבל שמור עדיין מפני שינוי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1015406:
תנסי לכתוב את שם התוכנה ב run עם EXE בסוף
זה יפעיל אותה ואז תוכלי למצוא איפה היא מתחבאת
[אם לא נמחקה]

מצאתי אותה דרך ההתחל וגם ב-C אבל היא לא מגיבה - לא מוכנה לפעול

נכתב ע"י פרסומון;1015409:
המחשב אבל שמור עדיין מפני שינוי?

כן, וזה גם הבעיה העיקרית שלי עכשיו...

• הוסף לסימניות
תתקיני את התוכנה שוב, ודרך זה תפתחי אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1015444:
תתקיני את התוכנה שוב, ודרך זה תפתחי אותה.
אין לי אותה, (הטכנאי התקין לי אותה כשקניתי את המחשב... )
ראיתי בחיפוש שיש מקום שאפשר להוריד אותה. לנסות להתקין לבד? ואז זה כאילו שם על חשבון התוכנה הישנה?

• הוסף לסימניות
במקום להתקין שוב, פעולה פשוטה:
ctrl+shift+alt+f6

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה