תוכנת EVERYTHING

• הוסף לסימניות
יש לי את תוכנת EVERYTHING לחיפוש קבצים במחשב, ואני לא יודע איך אפשר להסתדר בלעדיה... (מומלץ בכל לב!)
הבעיה היא שרק במחשב הנייד היא עובדת כראוי, אבל במחשב הנייח היא מותקנת ובהתחלה עובדת, אבל אחרי זמן מה היא מאבדת את כל האידקס ונשארות רק 3 אותיות הכוננים ברשימה [דהיינו אין אינדקס].
מישהו יכול להעריך למה זה קורה? ניסיתי להתקין כמה פעמים והבעיה הזו חוזרת על עצמה.
אשמח לפתרון, כי באמת אין על התוכנה הזו בחיפוש.

• הוסף לסימניות
לחלץ ולהפעיל כמנהל

זה צריך לעזור
עדכון חובה!!!

קרדיט נראה לי למישהו מפה שהעלה את זה פעם

קבצים מצורפים

• תיקון תוכנת החיפוש.rar
    260 ביטים · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, אנסה

• הוסף לסימניות
לפעמים פשוט צריך לצאת ממנה ולהפעיל אותה מחדש.
העדכון של דודכהן פותר את הבעיה הזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;n5032539:
לפעמים פשוט צריך לצאת ממנה ולהפעיל אותה מחדש.
העדכון של דודכהן פותר את הבעיה הזו?

הוא כותב שהסיר והתקין מחדש.....

לי זה עזר המון פעמים....

• הוסף לסימניות
בינתיים הפעלת העדכון הועילה. אצטרך לחכות ולראות אם זה חוזר על עצמו...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אופס... הפעלה מחדש של המחשב החזירה את הבעיה. התיקון לא החזיק מעמד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישיר;n5033448:
אופס... הפעלה מחדש של המחשב החזירה את הבעיה. התיקון לא החזיק מעמד...

יש דיפ פריז במחשב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n5033425:
פרט נמק והסבר!!!

היא פשוט יותר יציבה ומהירה, לא נתקעת כל שני וחמישי, ומציגה את כל התוצאות...

מה צריכה תוכנת חיפוש יותר מזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניסים פנירי;n5033802:
היא פשוט יותר יציבה ומהירה, לא נתקעת כל שני וחמישי, ומציגה את כל התוצאות...

מה צריכה תוכנת חיפוש יותר מזה?

אבריסינג גם לא נתקעת אצלי אף פעם
זה בעברית עם אפשרות סינון לפי קובץ

• הוסף לסימניות
טוב לפחות יש שתי אופציות - למקרה שאחת לא עובדת כראוי... תודה לשניכם

• הוסף לסימניות
למיטב זכרוני זו תוכנה שכתב שי הורן מנתיב, אני טועה? אם לא, אולי תפנה אליו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

עריכה: טעות. David Carpenter הוא זה שכתב את התוכנה ויש לו אתר
http://www.voidtools.com
שי הורן תרגם אותה לעברית ותודה רבה לו.

• הוסף לסימניות
טוב, הסיכום שלי למצב הזה: כל פעם שהמחשב נכבה או נכנס למצב שינה האינדקס מתאפס. הפתרון בדיעבד: לפני השימוש (או אחרי הפעלת המחשב) להיכנס לoptions וב-indexes לעשות סריקה חדשה של האינדקס. הוא מתעדכן שוב, וזה יחזיק כנראה עד הכיבוי הבא של המחשב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n5034070:
אבריסינג גם לא נתקעת אצלי אף פעם
זה בעברית עם אפשרות סינון לפי קובץ

אולי שמישהו יעלה את התוכנה עצמה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישיר;n5041562:
טוב, הסיכום שלי למצב הזה: כל פעם שהמחשב נכבה או נכנס למצב שינה האינדקס מתאפס. הפתרון בדיעבד: לפני השימוש (או אחרי הפעלת המחשב) להיכנס לoptions וב-indexes לעשות סריקה חדשה של האינדקס. הוא מתעדכן שוב, וזה יחזיק כנראה עד הכיבוי הבא של המחשב...

מוזר מאוד ,

זה נשמע כאילו יש לך הגנה על כונן C

כמו דיפ פריז אבל שללנו את זה כבר

אולי תנסו להפעיל כמנהל? ושיצור אינדקס ככה...

לא מאמין שיעזור אבל אולי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה