תוכנת FL Studio (פרוטי לופס)

הקישור שהובא כאן מקודם ל'פרוטי לופס' חסום לי, אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי באישי
תודה וכל טוב
אני רוצה כבר להתחיל לעבד וליצור מוזיקה טובה.....

דרייב עובד בדרך כלל, הקישור הוא ספציפית נחסם ע"י נטפרי, אשמח אם תשלח לי במייל האישי קישור חדש

הכל עובד מצויין רק רציתי לשאול בחלק קטן מהפלגינים שאני פותח אותם הוא מביא לי הודעה כזאת אבל הם עובדים מה לעשות
לכידה.PNG

הכל עובד מצויין רק רציתי לשאול בחלק קטן מהפלגינים שאני פותח אותם הוא מביא לי הודעה כזאת אבל הם עובדים מה לעשות
גם אני נתקלתי בזה - נמצא בבדיקה.

שחכתי, במהלך הextracting נוצרו 2 תקיות:
  1. 20 FL Studio
  2. Shared
צריך למזג את שתי התקיות לתוך התקיה Image-Line,
כלומר שהקבצים בתקיה 20 FL Studio יחליפו את הקבצים שבתקיה 0 FL Studio המקורית שבתוך התקיה Image-Line,
וכן הקבצים שבShared יחליפו את הקבצים המקבילים בתקיה מקורית שבתוך התקיה Image-Line.

רציתי לשאול באף אךל אם אני רוצה להכניס דגימה ולבנות אותה ממש כפלגין לדוגמא בראאס אבל ממש אם כל הפיצרים של לחיצה חזקה בצליל אחר וכו יש פלאגין או איז שהיא דרך ??

רציתי לשאול באף אךל אם אני רוצה להכניס דגימה ולבנות אותה ממש כפלגין לדוגמא בראאס אבל ממש אם כל הפיצרים של לחיצה חזקה בצליל אחר וכו יש פלאגין או איז שהיא דרך ??
יש לך 2 אפשרוית אחד פשוטה אבל פחות איכותית והשניה מסובכת יותר אבל איכותית יותר צירפתי וידאו (אין לו שמע בטעות, אבל אני מקוה שזה מובן) בו אני תחילה עושה את האפשרות הפשוטה ואח"כ את המורכבת יותר.

קבצים מצורפים

• bandicam 2018-12-26 16-54-38-052.mp4
    24.8 MB · צפיות: 135
יש פלאין של התוכנה פרוטי לימיטר ושמים אותו הרבה על המאסטר בשביל להחליט סך הכל מאיפה עד איפה יושמע הפרויקט (בתדרים) וגם לפעמים על ערוצי שירה בשביל לסנן רעשים יש לו עוד כמה אפשרויות שאני לא ממש יודע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה