תוכנת ftp לא מעלה קבצים בגודל יותר מ 1300 ק"ב?

• הוסף לסימניות
התקנתי על המחשב את תוכנת: FileZilla Client ופתחתי את מארח האתר שלי.

אני מעלה תבנית אטמל שכתבתי וזה מעלה מהקובץ רק 1300 ק"ב, ואם תעשו 'הצג מקור' תראו שהמקור נפסק באמצע? מה יכול להיות הסיבה?????

• הוסף לסימניות
זאת אומרת יש לנו חסימה של אתרוג עם סיסמא שנפתח לחסימה של רימון והתוכנה עובדת רק כשפתוח אבל מעלה רק 1300 ק"ב.

תודה על העיענות

• הוסף לסימניות
וגם כשהעליתי דרך המחשב שלי זה מעתיק רק 1300 ק"ב?

• הוסף לסימניות
אני עצלן יותר ומשתמש בסייר קבצים של ווינדוס בתור קליינט ftp אני מוריד לרמה נמוכה של רימון כשאני עובד על אתר כי אני משתמש בכתובות חדשות שרימון לא מכיר.
אצלי זה עובד חלק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1485768:
אני עצלן יותר ומשתמש בסייר קבצים של ווינדוס בתור קליינט ftp אני מוריד לרמה נמוכה של רימון כשאני עובד על אתר כי אני משתמש בכתובות חדשות שרימון לא מכיר.
אצלי זה עובד חלק

ניסיתי גם ככה ולא עולה לי?

• הוסף לסימניות
תנסה לגלוש לכתובת של השרת ftp בדפדפן
אם הוא סגור לרימון אז תשלחי להם פניה שיפתחו

• הוסף לסימניות
לא זה פתוח!!!

אני מעלה קבצים לשרת דרך התוכנה הנ"ל או דרך סייר ווינדוס והאתר נקלט בשרת! אבל התבנית אטמל שכתבתי עולה רק בחלקה...

אני כתבתי קובץ אטמל של 1850 ק"ב ועולה לשרת רק 1350 ק"ב.

• הוסף לסימניות
רימון דופק קבצים בftp

• הוסף לסימניות
באיזה שרת אחסון אתה משתמש?
אני הייתי חושד שזה משהו קשור אליו, אני הייתי מנסה להעלות דרך הממשק ניהול ,cpanel על פי הרוב

• הוסף לסימניות
זה גירסה ישראלית לשרת חינמי מחול 000webhost
מניסיון של כמה שנים בתחום אני יכול להגיד שמעולם! לא הצלחתי להתקין אתר אמיתי על שרת חינמי.
אני הייתי אומר לך לעשות מה שאני עושה פתחתי אחסון בipage ב8₪ לחודש שזה הכי זול שמצאתי ויש להם שירות בצ'אט 24 שעות ביממה
הנה קישור:

• הוסף לסימניות
אפשר לפתוח שמה גם רק ל12 חודש באותו מחיר הדרך לעשות את זה היא כשמגיעים לעמוד של הכנסת שם וכתובת אז מנסים לסגור את הדפדפן ואז מופיע חלון שמציע הצעה מיוחדת אם תישאר בדף זה ו היא אותו מחיר של שנתיים גם רק לשנה.
זה לא כל כך משנה כי בכל מקרה אפשר לבטל כל הזמן ו לקבל זיכוי יחסי (לא כולל דומיין, אם אתה לוקח מהם)
האתר שלי שמה:
http://3pinot.com

• הוסף לסימניות
אני לא אוהב להגיב 3 הודעות רצוף אבל זה מה שיצא.
איי ביי מדיה, אם אתה רוצה ראיה שזה ככה אני יכול לתת לך שרת ftp , בסיס נתונים, ותת דומיין, על השרת שלי. לא באופן קבוע, רק בשביל הבדיקה.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לקנות דומיין ולהשקיע כסף, כרגע זה רק תחביב של לכתוב אתרים....

אבל בכל אופן בא ננסה.

סליחה שלא הגבתי עד עכשיו פשוט לא ראיתי את ההודעה.

• הוסף לסימניות
אני שולח לך בפרטי פרטי התחברות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה