תוכנת krita

• הוסף לסימניות
אז זהו בשעה טובה אפשר כבר לראות ניצנים של התקדמות והמפתחים של תוכנת Krita הכריזו על גרסת ניסוי למערכת ווינדוס
עדיין מדובר על גרסת ניסוי ויש עוד הרבה בעיות לפתור, היציבות של התוכנה בקרשים כרגע אבל מצד שני אם לא ידווחו באגים התוכנה לא תשתפר.

אז למה בעצם תוכנת קריטה?
תוכנת קריטה היא תוכנת ציור שמספקת בעצם את כל מה שאלא מספקת מייפיינט וזה אומר מכלי בחירה וכלי פרסקטיבה ועד כלי עריכת אוביקט מבוסס רשת, המברשות של מייפיינט זמינות גם בתוכנה הזאת עם שימושים נוספים כגון גרדיאנטים וטקסטורות.

במצב העכשוי krita מגיעה עם כל אוסף התוכנות של קליגרה שכולל בתוכו גם אופיס עורך ויקטורי ועוד תוכנות נוספות שלא ממש יהיה לכם בהם ממש שימוש אבל זה ישתנה בהמשך כרגע הרעיון זה להשיג כמה שיותר דיווחי באגים של התוכנה בווינדוס.

טוב מה שנשאר זה להסתכל איך זה מתפתח ולראות מתי יהיה לנו תוכנה בשלה לווינדוס.

לפרסום ההודעה

• הוסף לסימניות
מקבל אחוזים,או מה ???:)

• הוסף לסימניות
כבר שאלו אותי את זה על בלנדר
התשובה שלי אותה תשובה רק שפה זה פחות ממשי
יותר משתמשים = יותר תמיכה
יותר משתמשים = יותר תרומות לתוכנה (כסף או קוד)
יותר משתמשים = יותר דיווחי באגים, יותר אפקטיביות לתוכנה, רשימת טו דו טובה יותר.
יותר משתמשים = יותר משתמשים (אפקט העדר, וכח המשיכה)
כל המכלול של זה ביחד = תוכנה טובה יותר חנמית, ואלטרנטיבה שתוריד לאחרות את המחירים.

אני רק מתחיל במקצוע בנתיים לתחביב אבל זה שיהיה לי כלים טובים לעבודה בלי לעשות הרבה מאמץ שווה לי את זה.
אני אגואיסט? :)

• הוסף לסימניות
דוקא חשבתי שאתה מאוד מעונין שיהיה לכולנו תוכנה טובה,חינמית ומוצלחת (אפרופו -מיפיינוט)
חשבתי שיש לך לב רחב לפרגן לנו להנות מהתוכנה שגילית.:)
העלתי בדעתי שאתה לא שומר טובה לעצמך.
אני מעריכה את המאמץ לסייע לכולם להתקין אותה,לעבוד איתה וכו'
ולא בטוחה שזה נובע רק מהכוונה להנות בעתיד מהתוכנה המשופרת
כלומר-יש לי תחושה עמוקה שזה לא נובע מאגואיסטיות,צודקת?
סתם ניסחפתי.....

• הוסף לסימניות
ברור שלעשות טוב לשני זה מרחיב את הלב
מה שכתבתי זה מה האחוזים שלי בתוכנה. :)

• הוסף לסימניות
למה להסתיר לב טוב?:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;689535:
למה להסתיר לב טוב?:p

הוא לא מסתיר, הוא פשוט עושה. תודה על המאמץ והאיכפתיות כהרגלך בקודש!
בעז"ה שתמשיך תמיד להפיץ אור ובכלל :)

• הוסף לסימניות
לא נראה לעניין פוסט חדש
בכל אופן הנה סקירה קלה של מברשות בתוכנה
בכללי כדאי לשים לב לאתר הזה הבן אדם שם מעלה כל פעם יצירות מופת מה גם שמצאתי אותו טוב ללימוד תהליך העבודה ולצביעה המיוחדת שלו
http://www.davidrevoy.com/index.php?categorie5/tutorials

נ.ב. לא ציינתי אבל האתר לא הכי נקי (כמו כל אתר של אומנות ויזואלית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה