תוכנת Microsoft photodraw מהארכיונים

• הוסף לסימניות
מישהו יוכל לנער לי קצת את האבק בארכיונים שלו ולבדוק באם יש את ההתקנה של Microsoft photodraw -מיקוספוט פוטו דרו
זה תוכנה שהופסק שיווקה לפני עשור בערך
ואני חייב אותה בדחיפות לכל מיני קבצים ישנים די בדחיפות
לא מצאתי בשום מקום ברחבי הרשת כולה

אשמח לכל עזרה בענין

• הוסף לסימניות
אם אתה גר באיזור גן ורשה בבני ברק אתה מוזמן לבוא לקחת. להעלות אין לי כח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1211680:
אם אתה גר באיזור גן ורשה בבני ברק אתה מוזמן לבוא לקחת. להעלות אין לי כח...

לרגע חשבתי שאני כתבתי את ההודעה הזו.
גם אני גרה באזור גן ורשא ואוכל לתת לך אותו על דיסקים.

• הוסף לסימניות
טוב שכולם רוצים לעזור...

• הוסף לסימניות
upload_2019-7-16_13-26-58.png

קבצים מצורפים

• upload_2019-7-16_13-26-24.png
    upload_2019-7-16_13-26-24.png
    1.3 MB · צפיות: 120
  • הוסף לסימניות
זה מה שהוא נותן לי שזה לא עובד
הייתי מנסה על מערכת הפעלה ישנה. (ייתכן גם שזה יעבוד במצב תאימות)
לא יודע אם זה יעזור למישהו, אבל השגיאה הנ"ל אומר:
קוד:
ERROR_INVALID_ORDINAL
קרוב לודאי שזה משום בעיית תאימות עם מערכות ההפעלה החדשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה