תוכנת pdf איכותית שלא תשבש לי את הקובץ, בתודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לי pdf של אדובי שמשבש לי את הקובץ, (איכות פחותה ועוד) ואני זקוק בדחיפות לתוכנה איכותית של pdf שתשמור לי על איכות הקובץ, כדי שאוכל לשלוח לדפוס, אשמח לכל מידע,
בתודה מראש לכל העוזרים והמסייעים

• הוסף לסימניות
לא ברור מה אתה מבקש.
כנראה מדפסת PDF. אם כן של אדובי מאוד איכותי רק צריך פרמטרים נכונים
תודה רבה
אך אני לא צריך מדפסת PDF, אל תוכנה של PDF משום מה באדובי הוא משבש לי מאד את הקובץ

• הוסף לסימניות
אני סוגר תמיד כך וזה כמעט לא קרא לי
יש הרבה אופציות נסה את מה שעדיין לא ניסית
א. שמירה בשם סוג קובץ PDF
ב. הדפסה למדפסת PDF מובנית של ווינדוס
ג. הדפסה למדפסת PDF של ADOBE
ד. באופיס קיים הרחבה של אדובי, יש לשונית שמירת קובץ כ PDF

• הוסף לסימניות
יש הרבה אופציות נסה את מה שעדיין לא ניסית
א. שמירה בשם סוג קובץ PDF
ב. הדפסה למדפסת PDF מובנית של ווינדוס
ג. הדפסה למדפסת PDF של ADOBE
ד. באופיס קיים הרחבה של אדובי, יש לשונית שמירת קובץ כ PDF
תודה רבה, הסדרתי
ואגב, בפוקסיט הוא כן שמר לי על האיכות

• הוסף לסימניות
למה ב pdf של אדובי מתווסף לי הריבוע הזה, וכיצד ניתן להוריד אותו.
upload_2019-3-3_9-28-15.png

זה נהיה רק באדובי ולא בתוכנות אחרות כמו פוקסיט ועוד

• הוסף לסימניות
אני אנסה לנחש...
מדובר על תו (אולי נסתר) שאין לא גליף בגופן, לכן זה יוצא ריבוע.
תבדוק א. האם הגופן מוטמע בקובץ. ב. האם מוגדר באדובי להשתמש בגופנים מקומיים מהמחשב או רק מתוך ה-PDF. תראה אם יש הבדל בין ההגדרות. ג. איך עשית את ה-PDF? בייצוא מוורד או בהדפסה למדפסת PDF?

• הוסף לסימניות
אני אנסה לנחש...
מדובר על תו (אולי נסתר) שאין לא גליף בגופן, לכן זה יוצא ריבוע.
תבדוק א. האם הגופן מוטמע בקובץ. ב. האם מוגדר באדובי להשתמש בגופנים מקומיים מהמחשב או רק מתוך ה-PDF. תראה אם יש הבדל בין ההגדרות. ג. איך עשית את ה-PDF? בייצוא מוורד או בהדפסה למדפסת PDF?
תודה רבה
אך זה קורה פעמים רבות וללא קשר לסוג הגופן
הגופן מוטמע בקובץ
מוגדר באדובי להשתמש בכל הגופנים מהמחשב
בוורד שמרתי כ pdf

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי איך אני מסתדר עם זה??
לאחרונה ה pdf של אדובי, מוסיף לי ריבועים סוררים לאחר הטקסט.
וזה יוצא כך בהדפסה בד"כ, כי משתמשים ג"כ באדובי, אשמח אם מישהו יכול לעזור לי
upload_2019-3-19_16-17-27.png

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שתעלה קובץ מקור לדוגמא (שעושה בעיות), שהמשתמשים יוכלו לשחק איתו ולנסות לסגור אותו לPDF בצורה שתשמור על עיצוב המקור.
אגב, האם באדובי נוספים ריבועים מעבר לטקסט?, או במקום אות מסוימת בטקסט?.
כמו כן אם אתה משתמש באדובי גירסא 9.0.0 ומעלה, תנסה גירסא 7.1 שם יש פחות בעיות מסוג זה.
כמו כן כשאתה בוחר באופיס "יצא" ובוחר בPDF, תלחץ על אפשרויות, יש שם כמה אפשרויות שכמעט ברור לי שמשפיעים על הריבועים הללו.
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה