תוכנת vitascene

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מעט הדרכה איך זה עובד בתוך פרימייר
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי;866170:
אשמח לקבל מעט הדרכה איך זה עובד בתוך פרימייר
תזכו למצוות!

ב"ה
לכאורה אין מה להסביר זה עובד בדיוק כמו כל התוספים החיצוניים שאחרי ההתקנה הוא בא לתפריט האפקטים והמעברים וכשמחילים אותו על קליפ נפתחת התוכנה ושם בוחרים איזה אפקט שרוצים וכשסוגרים את התוכנה הוא חל על הקליפ

אגב אצלי בפרמייר 5.5 CS הוא נפתח כל פעם בעייתי דהיינו תפריטים נעלמים וכדומה שעם העברת העכבר פעם פעמיים מתגלים דברים ואני לא יודעת מה הבעיה

• הוסף לסימניות
זה מה שאני עושה אבל כשאני סוגרת את התוכנה אני רואה רק איזה כיתוב באנגלית כנראה משהו של התוכנה ולא את ההאפקט שבחרתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;866221:
אגב אצלי בפרמייר 5.5 CS הוא נפתח כל פעם בעייתי דהיינו תפריטים נעלמים וכדומה שעם העברת העכבר פעם פעמיים מתגלים דברים ואני לא יודעת מה הבעיה

גם אצלי זה כך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי;866271:
זה מה שאני עושה אבל כשאני סוגרת את התוכנה אני רואה רק איזה כיתוב באנגלית כנראה משהו של התוכנה ולא את ההאפקט שבחרתי
כנראה יש לך גירסת נסיון.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה מידי פעם

• הוסף לסימניות
דחוף דחוף!!! למי יש קליפים על אסון השרפה של משפחת שאער מרחובות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארות;867617:
דחוף דחוף!!! למי יש קליפים על אסון השרפה של משפחת שאער מרחובות?

אין קשר בין התגובה לאשכול...
ממליצה לך לפתוח אשכול נפרד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה