תוכנת YAC

• הוסף לסימניות
יש למשהו ידע אם תוכנת YAC היא אמינה וטובה?

• הוסף לסימניות
אם אתה מתכוון לתוכנת YAC PC CLEANER, היא על גבול הוירוס.

• הוסף לסימניות
וואו, הבנתי נכון- זה גרוע?!
יש לי אותה במחשב נייד שלי והיא דווקא מריצה לי את המחשב בפקודה SPEED UP. רציתי להתקין אותה בנייח אבל שם יש לי את אוירה שמזהירה. לכן שלאתי.

• הוסף לסימניות
וואו, הבנתי נכון- זה גרוע?!
יש לי אותה במחשב נייד שלי והיא דווקא מריצה לי את המחשב בפקודה SPEED UP. רציתי להתקין אותה בנייח אבל שם יש לי את אוירה שמזהירה. לכן שלאתי.

• הוסף לסימניות
בוא נגיד שכל עוד המחשב עובד בסדר אל תיגע בה, אבל מלכתחילה בוודאי שלא להתקין.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני הייתי אומר להסיר!
אם אתה מחפש תוכנה אמינה בסגנון (שגם, לא ממש מומלץ להשתמש באופן קבוע עם התוכנות מהסוג הזה), זה Advanced SystemCare.

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שה YAC הזה זה וירוס, לפי איך שזה נדחף לי כל כך הרבה בכל מיני פרסומות לניקוי המחשב.........

• הוסף לסימניות
אכן, ככל שעוברות השנים הווינדוס בעצמו מבצע את רוב פעולות התחזוקה הנדרשות.
התוכנות הללו נהפכות ליותר ויותר מכבידות מאשר מועילות.

• הוסף לסימניות
שוב תודה רבה לכולם, זה הוסר בהצלחה.. (ובתקוה שלא עולל בהיות למיניהם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2134244:
אני הייתי אומר להסיר!
אם אתה מחפש תוכנה אמינה בסגנון (שגם, לא ממש מומלץ להשתמש באופן קבוע עם התוכנות מהסוג הזה), זה Advanced SystemCare.

יש גם את wise 365

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה