- הוסף לסימניות
סיקרנתבזכות האשכול שלך גילינו אוצרות. תודה!
דרוש מידע תולעות ספרים וחובבות היסטוריה- לכאן... מכירה ספר חזק שהגיבורה שלו אמיתית, כמו עריסת הבמבוק?סיקרנתבזכות האשכול שלך גילינו אוצרות. תודה!
בלת"ק.אני חושבת "הבריחה מהודו".
אביגיל מייזליק כתבה, ואם אני לא טועה מדובר בסיפור אמיתי.
החזרת לי תשובה מאוחר מידיוואו, זה פשוט יהיה ח-ס-ד....
צריכה כשלושה משפטים מהספר 'קביים במתנה' של יהודית גולן.
אין מילים!
חבל שאת דעת יחידעברתי על האשכול וממש מסקרן אותי כמה משלמים על כזאת כתבה, כי לדעתי זה צריך להיות כמה אלפים יפים...
אכן.חבל שאת דעת יחיד![]()
הלילה איננו אפל.אשמח לכל שביב מידע.
עדיפות לספרים מהעבר יותר.
ושוב- צריכה ספר שכתבה אותו סופרת- לא על עצמה, על גיבורה אחרת שקיימת במציאות וסיפורה אמיתי.
עיינו ערך: 'עריסת הבמבוק', כמה מספריה של מ. בראל ועוד- שיבוא ממכן...
תודה!
זה היה מידע שהעיתונאית רצתה את זה לפני חודש וקצת לכתבה שיצאה היום.הלילה איננו אפל.
בית מול כרמל.
קביים במתנה.
מאחורי החומות.
לידינגה אי ההצלה.
יש מיליון טירוניות בשוק שמשוועות להכנס. המערכת עושה את השיקולים שלה, ולרוב הם כלכליים :|הגיע הזמן לדרוש...
אין לי מושג מה אורך הכתבה המדוברת, והיכן התפרסמה, אבל לרוב התשלום הוא גרושים ממש. יש עיתונים שמצ'פרים יותר במוסף חג. לא כולם.אכן.
ולא שאני חושבת ש @עיתונאית וסופרת תחשוף לך סודות מקצוע, אבל אולי כן.
וזה בהחלט מסקרן, לפחות לגבי סדרי גודל.
לכן רוב הכותבות עוסקות בעוד תחום.משוק לא משתלם כדאי לפרוש
אא"כ השיקולים של הכותבות אינם כלכליים
מעניין כי בכל העיתונים אני רואה ממש כותבות קבועותיש מיליון טירוניות בשוק שמשוועות להכנס. המערכת עושה את השיקולים שלה, ולרוב הם כלכליים :|
אכן, כי כל אחת חוששת למקומה ולכן לא דורשת העלאהמעניין כי בכל העיתונים אני רואה ממש כותבות קבועות
לפנינה יש את השלוש שלהן לבתוך המשפחה גם כמה קבועות וכן לקטיפה , מידי פעם יכול להיות סיפור אורח בבתוך עם משהיא לא מוכרת אבל בכתבות לא נתקלתי במשהיא טירונית
הריני לעדכנו שעל כתבה כזו לא יכנס לחשבון הבנק שלו, כי אם אולי אלף אחד. וגם זה במקרה הנדיב ביותר...כמה אלפים יפים...
אני רואה שיש לך חגורה של הנדסת תוכנה.ובכן,
אז לחשוף סודות מקצוע- לא ממש באתי,
אבל כן אענה לכל המסתקרנים-
הכתבה הזו היא כתבת חג מרכזית, מה שנקרא בלע"ז 'פרויקט חג', ולכן התשלום עליה גבוה מכתבה רגילה,
בנוסף, מדובר בעיתון שמשלם הכי יפה- לעומת שאר העיתונים שבהם אני עובדת, וכאחת שיודעת מהו גובה השכר בענף-
התשלום בעיתון הנ"ל הוא מהגבוהים ביותר אם לא הגבוה ביותר.
ובכל זאת, צר לי לאכזב את כל האורגים חלומות:
מי שחולם על
הריני לעדכנו שעל כתבה כזו לא יכנס לחשבון הבנק שלו, כי אם אולי אלף אחד. וגם זה במקרה הנדיב ביותר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: