- הוסף לסימניות
כלומר?גם כי אלך- זה נקרא? הגיבורה נמצאה אחרי כתיבת הספר.
דרוש מידע תולעות ספרים וחובבות היסטוריה- לכאן... מכירה ספר חזק שהגיבורה שלו אמיתית, כמו עריסת הבמבוק?כלומר?גם כי אלך- זה נקרא? הגיבורה נמצאה אחרי כתיבת הספר.
אחרי ש @ליבי קליין פרסמה את הספר, היא גילתה שיש בחורה שעברה כזה סיפור. היתה להן (אולי עדיין?) הופעה משותפת.כלומר?
זה על חולת כליות?קביים במתנה
אשמח מאד. תודה.יש גם ספר שאישה אתיופית שהיתה גרה (אולי עדיין גרה) בבית שמש מספרת, שכחתי איך קוראים לספר אני אוכל מחר לבדוק אם הוא אצלי ולכתוב לך איך קוראים לו.
מישהו יודע מה שם הספר? המחבר? פרטים נוספים?יש ספר על לידנגה שהספורים כולם אמיתיים כולל תמונות, אני התרגשתי ונהניתי ממנו מאד, כתבה אותו הבת של הזוג שניהלו את בית לידנגה בשוודיה
הגיבורה כבר לא חיה, לצערינו.וגי
והגיבורה חיה?
אם כן, בת כמה היא?
כנפי רוח- זה ספר שהכותבת מתארת משפחה שחזרה בתשובה בזכות האחות ורק בסוף כתוב שהאחות נפטרה ויש שם את השם שלהיש כאן שלל מקסים. מחכה לעוד ותודה.
בינתיים, אני כותבת כאן את רשימת הכותרים שלא הצלחתי לאתר את מספר הטלפון של הכותב/ת כדי להשיג אותה, מי שיש לו מידע כלשהו- בין אם זה מספר הטלפון של הסופר/ת או מידע על הגיבור/ה שיעזור לי לאתר אותו/ה, אשמח.
יתומה לשתי אמהות- מרים כהן
המשפחה מההרים- ?
כנפי רוח- יסכה
אחותי בסין- דניאלה ליבוביץ
אינני שונה- יהודית בונץ'
כלים מתוקנים- שרה ישראל
גליקל- אהרון גרנביץ'- גרנות
יהודית בוגץ', והגיבורה, הלא היא אחותה כבר איננה בחיים.אינני שונה- יהודית בונץ'
המשפחה מההרים- ?
yefe.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: