עזרה תולעים במעיים...

• הוסף לסימניות
הי - חייבת עזרה דחוף
אצל הבת שלי בת שנתיים לא ראיתי אף פעם תולעת
לפי ההתכווצויות והקפיצות ברור לי שזה תולעים
הבעיה שהיא מתלוננת שזה מקדימה.. זה הגיוני.?
אני לא מצליחה לראות כלום :(

בתוך כמה חודשים התקף שלישי ( בלי שראיתי אף פעם תולעת)

• הוסף לסימניות
הי - חייבת עזרה דחוף
אצל הבת שלי בת שנתיים לא ראיתי אף פעם תולעת
לפי ההתכווצויות והקפיצות ברור לי שזה תולעים
הבעיה שהיא מתלוננת שזה מקדימה.. זה הגיוני.?
אני לא מצליחה לראות כלום :(

בתוך כמה חודשים התקף שלישי ( בלי שראיתי אף פעם תולעת)
ברור שזה הגיוני
קרה לבת שלי
זה סיוט
לא נרגעה עד שמצאתי אותה
צריך מאוד בעדינות וזהירות
על מקל אוזנים או משו כזה
אם את לא רוצה להתעסק עם האזור תנסי אמבטית סוכר

• הוסף לסימניות
אין פתרונות קסם - חייבים [לעזור לילד] להתאמץ.
1. אין מתוק - ברור? אין סוכר חד משמעי! בכל צורה!
2. גרעיני דלעת.
זהו, מעבר לזה זה רק או תרופה כמו שכתבו לעיל או שום [שיכול להיות לא הכי מכל מיני בחינות]

• הוסף לסימניות
אחד הדברים שיכולים לעזור, זה למרוח שכבה הגונה של וזלין בפי הטבעת לפני השינה.

מה ההגיון? וזלין תופס את התולעים בצורה שהם לא יכולים להשתחרר, והם מתים. כלומר, זו מלכודת מות בשבילם.
בדרך כלל, השעות בהם מרגישים אותם אלו שעות הלילה. הם מגיעים לפי הטבעת, ושם מציקיםםםם. כך, שכשהם לא יכולים לצאת ולהגיע קדימה, פחות סובלים.

ניסיתי את זה על הבן שלי, וזה עזר. לא חיסל אותם, לא מיגר, לא ריפא. רק מנע את המצוקה ביציאה שלהם החוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה