דרוש מידע תולעים בסכך במבוק 'רפיה'

האם יש נגיעות בסכך במבוק 'רפיה'

• אין כלל נגיעות

• נגוע מעט

• נגוע מאוד כמו בסכך קנים

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
בעקבות האשכול הזה והזה ובעקבות ששמעתי מחבר שהיה לו תולעים גם בסכך ה'רפיה' (ראו תמונות), אבקש מחברי הפורום שמשתמשים בסכך הנ"ל אם יוכלו לענות לסקר על אפשרות הימצאות תולעים בו.
IMG_17991.jpg
IMG_16704.jpg

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לשנות את האפשרות בצפיה בתוצאות הסקר,
יש לי של קנים, והיה נגוע מאד.
אשמח לראות את תוצאות הסקר גם בלי שיש לי להצביע...

תודה!

• הוסף לסימניות
לא רואים כלום בתמונות (אני בכל אופן...)
לי יש כמה שנים.
הנגיעות קלושה ביותר.
תקח בחשבון שתמיד יתכן סכך נגוע, צריך לבדוק כשקונים ןלשמר בתנאים נאותים.

זה ודאי הרבה יותר טוב מהסוג השני המצוי בשוק.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לשנות את האפשרות בצפיה בתוצאות הסקר,
יש לי של קנים, והיה נגוע מאד.
אשמח לראות את תוצאות הסקר גם בלי שיש לי להצביע...
כבר נחסמה לי האפשרות לערוך, אבל אילה התוצאות בינתיים:

1. אין כלל נגיעות
    7 דירוגים
    70.0%

2. נגוע מעט
    3 דירוגים
    30.0%

3. נגוע מאוד כמו בסכך קנים
    0 דירוגים
    0.0%
לא רואים כלום בתמונות (אני בכל אופן...)

לא נתכוונתי שיש תולעים בתמונות, אלא שהסכך 'רפיה' הוא כמו בתמונות (סגנון אנציקלופדי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה