איזה חומרמשפריץ המון חומר ועוטף חזרה לתוך ניילון נצמד לכמה שעות
איזה תולעים? תעלו תמונהאיך מתפטרים מהם
פיצקלך, וכמו עכביש קטןאיזה תולעים? תעלו תמונה
ואז, התולעים (בהנחה שאלו הנקראים "כיני ספרים") שכשהם חיום נצמדות חזק לסכך ולעתים רחוקות עלולות ליפול לך לתוך האוכל, יפלו חופשי חופשי...משפריץ המון חומר ועוטף חזרה לתוך ניילון נצמד לכמה שעות
K600איזה חומר
המילה האחרונה:מקפיץ
אני רוצה המלצה מנסיון על סכך שלא מתליע כלל
תודה רבה
מבדיקה שעשיתי כמעט ואין כזה דברמקפיץ
אני רוצה המלצה מנסיון על סכך שלא מתליע כלל
תודה רבה
על "סכך איתן" ביררת/בדקת?מבדיקה שעשיתי כמעט ואין כזה דבר
חסום לי הקישורהמילה האחרונה:
"סכך איתן"
זה נראה לי קצת יקר
אבל ממש ממש משתלם
אנחנו מחזיקים אותו כבר כמה שנים טובות (וכל פעם כשמגדילים את הסוכה קונים רק אותו)
ולא צריך ניקוי
לא צריך הדברה
שום כלום!!!
אחרי החג רק לגלגל ולהכניס לאריזה ולשנה הבאה בירושלים הבנויה...
פינוק של סכך!!!
זה בכשרות בד"ץ העדה החרדית
מצורף לינק
סכך איתן – הסכך הנקי והמהודר ביותר לסוכה שלך
seitan.co.il
נתתי SAD שתבינו...על "סכך איתן" ביררת/בדקת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים