עזרה תולעים, יכול לעבור לבד?

• הוסף לסימניות
ביתי בת השנתיים וחצי התלוננה לפני יותר משבוע על גרוד מציק,
גילינו שיש לה תולעים...
מסיבות טכניות לא יצא לנו עדיין לקנות וורמוקס,
מאז, היא לא התלוננה בכלל ונראה כאילו זה נגמר,
השאלה אם יש טעם עדיין לתת לה את התרופה, או לחכות עד שתתלונן שוב או שיכול להיות שפשוט נגמר מעצמו....

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להתיעץ עם רופא, בכל אופן אני לא חושבת שצריך לקחת כי הרי את אומרת שאין תולעים, אבל אם יחזור אולי תנסי לשים שום- שמאד עוזר...

• הוסף לסימניות
שמן 'מעל הטבע'.
[ולא. אין לי אחוזים. אין לי הכרות איתם מעבר לנסיון מוצלח לאורך זמן]
מריחה על הבטן, מספר פעמים ביום על פי ההוראות. למשך ימים אחדים.
ואחר כך, 'תזכורת' פעם או פעמים בחודש, למניעה.

• הוסף לסימניות
לא מחייב בכלל שעברו,
לתולעים אין זמנים מוגדרים,
חלק אומרים שבער"ח חלק אומרים באמצע החודש
מנסיון עם הבת שלי היו לה 2 לילות שגרדה אח"כ חודש וחצי שקט ואז עוד פעם
ממש לא צפוי
אני הייתי מחכה לפעם הבאה ואז נותנת וורמקס

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להתיעץ עם רופא, בכל אופן אני לא חושבת שצריך לקחת כי הרי את אומרת שאין תולעים, אבל אם יחזור אולי תנסי לשים שום- שמאד עוזר...
חס ושלום לשים שום במקום! זה יכול לגרום לסכנות רבות! הכי טוב זה לאכול דברים עם שום חי

• הוסף לסימניות
אם זה חוזר על עצמו, זה לא יעבור לבד
ולא יעזור שום תרופה טבעית, סתם הצקות לילד
מנסיון!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
להידבק מתולעים מאוד קל.
(מצעים, כל חדר השירותים, אחים, חברים וכו')
אם נדבקו, ככל הנראה זה יחזור.
עדיף לתת כבר עכשיו ולמנוע את הסבל המיותר ואת הלילה חסר השינה אחרי שזה יקרה (הוורמוקס לא משפיע מיד), מאשר לחכות וכמעט בטוח להצטער על כך שלא הקדימו 'תרופה למכה'.

• הוסף לסימניות
לא מחייב בכלל שעברו,
לתולעים אין זמנים מוגדרים,
חלק אומרים שבער"ח חלק אומרים באמצע החודש
מנסיון עם הבת שלי היו לה 2 לילות שגרדה אח"כ חודש וחצי שקט ואז עוד פעם
ממש לא צפוי
אני הייתי מחכה לפעם הבאה ואז נותנת וורמקס
מה זה קשור לזמן בחודש?

• הוסף לסימניות
להידבק מתולעים מאוד קל.
(מצעים, כל חדר השירותים, אחים, חברים וכו')
אם נדבקו, ככל הנראה זה יחזור.
עדיף לתת כבר עכשיו ולמנוע את הסבל המיותר ואת הלילה חסר השינה אחרי שזה יקרה (הוורמוקס לא משפיע מיד), מאשר לחכות וכמעט בטוח להצטער על כך שלא הקדימו 'תרופה למכה'.
לפי מה שהבנתי זה לא תרופה הכי בריאה,
אז לא נראה לי כדאי לתת סתם...

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי זה לא תרופה הכי בריאה,
אז לא נראה לי כדאי לתת סתם...
נותנים את התרופה כדי למנוע סבל.
עדיף לפני הסבל, מאשר במהלכו.

אם אין סיבה שזה יקרה, אין סיבה לתת.
אבל הילדה כבר נדבקה, ו 90% שזה יחזור.

• הוסף לסימניות
הבת שלי סול מזה הרבה זמן
מה שהכי עזר לה זה גרעיני דלעת
לתת לילד לאוכל את זה וזה מאוד עוזר
מנסיון וורמוקס עוזר בדיוק לחצי שנה והיא תרופה לא הכי בריאה ומולצת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה