דרוש מידע תולעים לתקר-מומלץ?

• הוסף לסימניות
אין לי צמיג רזרבי, ואני לא מעוניין להתקע באישון ליל בסמוך לכפר ערבי עוין.
המליצו לי להחזיק ברכב ערכת תולעים (ככה קוראים לזה) וקומפרסור.
מה אומרים המבינים? בטיחותי? יעשה את העבודה?
יש אופציה אחרת?

• הוסף לסימניות
הזמנתי ידידים לתיקון פנצ'ר, והצדיק שהגיע שם לי בורג סיליקון שזה הלהיט החדש.
הלכנתי לפנצר מאכר והוא אמר לי שבעיקרון זה יכול להחזיק כמו תיקון רגיל.

• הוסף לסימניות
על פי החוק בארץ, רק תיקון פטריה (כמו בפנצ'ריה) חוקי.

כמשהו זמני, שיחזיק עד שתתקן את הפנצ' ר, בהחלט תולעת יכולה לעזור (וברגי הסיליקון... יותר קל וטוב)

שים לב שצריך קומפרסור זמין, וניסיון כיצד לתקן עם תולעת (עם בורג הכי פשוט, אבל שוב, צריך קומפרסור)

בנוסף, צריך לדעת שלא בכל מיקום ניתן לתקן, אלא רק עם הפנצ'ר בחלק של מרכז הצמיג, ולא שמתקרב לשוליים (יש מתחת לגומי רשת ברזל...רק בה ניתן לתקן פנצ' ר, גם בפנצ'ריה, אם מיקום החור מעבר לרצועה שבמרכז, יש להחליף צמיג...)

• הוסף לסימניות
בורג סיליקון לא תמיד עוזר כי זה תלוי בגודל החור
תולעת זה מצויין ויכול להחזיק זמן רב
יש ערכה בע. אקספרס כולל הכל
שווה מאוד להחזיק
על כל פנצ'ר שלא יבוא

• הוסף לסימניות
אין לי אישית ניסיון בנושא,
ראה כאן עדות מבעלי ניסיון:

• הוסף לסימניות
בורג סיליקון לא תמיד עוזר כי זה תלוי בגודל החור
תולעת זה מצויין ויכול להחזיק זמן רב
יש ערכה בע. אקספרס כולל הכל
שווה מאוד להחזיק
על כל פנצ'ר שלא יבוא
יש 2 גדלים של הברגים (עובי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה