מידע שימושי תום חוזה העסקה

• הוסף לסימניות
אני עובדת בשתי עבודות בשעות הבוקר עבודה אחת בבוקר ועבודה שניה בשעת הצהריים כרגע בית יעקב שלח לי הודעה על תום חוזה העסקה כלומר מפוטרי קיץ השאלה האם אני זכאית לדמי אבטלה על ימים אלו(חופש הגדול) אציין כי אני עובדת עדיין בעבודה בבוקר.
שאלתי האם החל"ת שקיבלתי גזל לי את הזכות כביכול לדמי אבטלה או שאני זכאית למרות העבודה בבוקר?
תודה רבה לכל העונים מידיעה ברורה כמובן!!

• הוסף לסימניות
בעבר עבדתי בשתי עבודות, ומקום עבודה אחד הוציא אותי לחל"ת, וקיבלתי אבטלה על העבודה הזאת, למרות שמקום העבודה השני המשיך לשלם לי.
לא הבנתי אם קיבלת חל"ת לאחרונה. אם כן זה יכול להפריע.

• הוסף לסימניות
אני עובדת בשתי עבודות בשעות הבוקר עבודה אחת בבוקר ועבודה שניה בשעת הצהריים כרגע בית יעקב שלח לי הודעה על תום חוזה העסקה כלומר מפוטרי קיץ השאלה האם אני זכאית לדמי אבטלה על ימים אלו(חופש הגדול) אציין כי אני עובדת עדיין בעבודה בבוקר.
שאלתי האם החל"ת שקיבלתי גזל לי את הזכות כביכול לדמי אבטלה או שאני זכאית למרות העבודה בבוקר?
תודה רבה לכל העונים מידיעה ברורה כמובן!!
אכן, מי שכבר ניצל את מכסת הימים שלו (בחל"ת קורונה למשל) לא יהיה זכאי לקבל אבטלה בחופש.
עד שיעברו 12 חודש מהפעם האחרונה שקיבל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תבדקי עם מורות / גננות, יש קטגוריה של אבטלת קיץ, שהם מקבלות דמי אבטלה בחודשים יולי אוגוסט

אבל
תבדקי אם השכר שאת מקבלת מהעבודה השניה לא יקזז לך מדמי האבטלה של העבודה הראשונה
ואז לא תרוויחי כלום

• הוסף לסימניות
אולי משהו מסביר לי איך מנצלים את את הדמי אבטלה של הפיטורין של החופש???
איזה מסמכים להגיש?
ומה לעשות?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה