עזרה תומכי תורה עטרת שלמה

אגב הרעיון שהיה פעם שעברה שלכל מוצר היה קוד וככה יכלו לאסוף מוצרים בדקות ספורות, היה גאוני, רק בוגר משנת יוסף ששורף כל שבוע שעה כדי לחפש קערה אובלית ומשחת שינים יכל לחשוב על זה
במקום להתלונן הבה נעלה רעיונות לשיפור ונקוה שהם ייושמו במיידית
עד שיגיע לירושלים שבטח תהיה אחרונה.... כבר יהיה מושלם

ואי ואי ואי איזה עצבים
א- אני מצטרף לכל מה שאמרו פה ואם אני אגיד מה אני חושב על ההתנהלות מלמעלה של המכירה אני יעקוף את כולם!
ב-אין אחראי אחד שעושה הכל יש הרבה וכל אחד בתפקידו ,על רוב הדברים שנאמרו פה אני מסכים, וזה לא סותר את זה שגם אני בין האחראים!!!
ג-מי אמר לך איזה קניות עשיתי ואיפה אני מרגיש יותר ממך את מה שכתבו פה (שמעתי את כל סוגי הבעיות שהיו במכירה יותר ממך וניסיתי לעזור כמה שיותר , אז אל תגיד לי מה אני יודע מצד הלקוחות
לא האמנתי שאצטרך לכתוב את זה פה!
קודם כל נשמח לדעת על איזה חלק אתה אחראי, האם אחראי תחנת חלוקה, או אחראי על עיר, או אחראי על כל נושא של האריזה והחלוקה, או על באגים במערכת, או בעוד מאות תפקידים, שפיזרו בין בוגרים בגילאי ה20-25, ולא שאני מקנא ח"ו, אבל צריך מישהו מבוגר ואחראי עם ניסיון בניהול שכבר ארגן דבר או שניים בחייו לדבר לא קטן כזה, ולא כל בוגר שמקושר למערכת הוא מוכשר לכך....
ושנית כל תודה על הכל......

קודם כל נשמח לדעת על איזה חלק אתה אחראי, האם אחראי תחנת חלוקה, או אחראי על עיר, או אחראי על כל נושא של האריזה והחלוקה, או על באגים במערכת, או בעוד מאות תפקידים, שפיזרו בין בוגרים בגילאי ה20-25, ולא שאני מקנא ח"ו, אבל צריך מישהו מבוגר ואחראי עם ניסיון בניהול שכבר ארגן דבר או שניים בחייו לדבר לא קטן כזה, ולא כל בוגר שמקושר למערכת הוא מוכשר לכך....
ושנית כל תודה על הכל......
לא הבנתי ,מה זה קשור מה שההיתי אחראי תאכלס עכשיו אני לא יכול לעזור גם אם אני מאוד רוצה!
אגב אני מסכים עם סוף דבריך אבל צריך לדעת שזה לא אחראי אחד, יש הרבה ומתוכם גם הרבה שבאמת רצו לעזור ולסיעה לאנשים וכל תלונה כזו או אחרת (שיש המון ובצדק מוחלט! )לא קשורה אליהם וא''א גם תמיד לעזור

כתבו שאים במקום פירוט על בשרים וכו
איך בדיוק נביא רשימות האתר והטלפון סגורים ואין איך לשחזר???

ואי ואי ואי איזה עצבים
א- אני מצטרף לכל מה שאמרו פה ואם אני אגיד מה אני חושב על ההתנהלות מלמעלה של המכירה אני יעקוף את כולם!
ב-אין אחראי אחד שעושה הכל יש הרבה וכל אחד בתפקידו ,על רוב הדברים שנאמרו פה אני מסכים, וזה לא סותר את זה שגם אני בין האחראים!!!
ג-מי אמר לך איזה קניות עשיתי ואיפה אני מרגיש יותר ממך את מה שכתבו פה (שמעתי את כל סוגי הבעיות שהיו במכירה יותר ממך וניסיתי לעזור כמה שיותר , אז אל תגיד לי מה אני יודע מצד הלקוחות
לא האמנתי שאצטרך לכתוב את זה פה!
א. הכל בלי עצבים.
ב. כשכתבתי האחראי התכוונתי ל ק. אם זה לא אתה, אין לי מושג ולא מעניין אותי איפה עשית קניות, וכמובן ועוד פעם כמובן, שלא חשבתי לרגע שאתה לא עוזר לכולם, ועל זה כתבתי שאם אתה לא האחראי [על התקלות] אל תנסה להצדיק אותם, תתרכז בטוב שאתה עושה ותקטוף את המחמאות שמגיעות לך.

לא הבנתי ,מה זה קשור מה שההיתי אחראי תאכלס עכשיו אני לא יכול לעזור גם אם אני מאוד רוצה!
אגב אני מסכים עם סוף דבריך אבל צריך לדעת שזה לא אחראי אחד, יש הרבה ומתוכם גם הרבה שבאמת רצו לעזור ולסיעה לאנשים וכל תלונה כזו או אחרת (שיש המון ובצדק מוחלט! )לא קשורה אליהם וא''א גם תמיד לעזור
יודע על הרבה אחראים מי הם ומכיר אותם באופן אישי וחלקם הגדול מאוד צעירים לפרויקט זה אבל אין להם ניסיון אין מה לעשות......

ועוד דבר
אם יש תלונה שלא קשורה אליך ואתה לא יכול לסייע ולעזור, מקסימום תתמלא באמפתיה, אל תצדיק, ואל תיקח ללב.
לא הבנתי מה אתה רוצה
אני עניתי על שאלה של מישהי, איפה הצדקתי או משהו כזה
והאמפתיה שלי זה בלעזור תאכלס לאנשים לא להקליד במקלדת את כל מה שיש לי לאמר על המכירה!

צריך להבין גם אם היה מדובר באנשים מבוגרים יותר זה לא היה עוזר
כי כל מערכת שהיא עובדת באופן קבוע, יש לה נהגים משלה, ומפעיל קבוע, שיודע באיזה שעה בפועל תגיע סחורה,
איך לדבר עם כל גורם שקשור, וכמובן מערכת מסונכרנת של מי אחראי על מה, וכל אחד יודע את מקומו, ובמקרה של תקלה יש מישהו שמטפל בכל סוג וסוג, ומישהו שמתקשר עם הלקוח,
ואין מה לעשות מערכת שעובדת פעם בחצי שנה , פשוט לא תוכל לעשות את זה כמו שצריך.
מה שכן אפשר זה לנסות לשפר תוך כדי תנועה,
למשל אחת התלונות המרכזיות היא שהבשר הגיע ארבע שעות באיחור,
אז אתם יודעים גם מפעמים קודמות שהבשר הוא הכי חשוב לקונים, ומנגד איתו יש הכי הרבה בעיות שינוע [מחסור במשאיות וכד']
אז אתם צריכים לשים דגש ולהתרכז בעיקר בבשר, ולתאם את שעת החלוקה הרשמית לפי חלוקת הבשר , או לחילופין לחלק את החלוקה לשתי פעימות פעימה של קפואים ופעימה של שאר המוצרים,
ואם אפשר לבקש מהמתלוננים ומאלו שחוו אתמול קשיים שיפרטו את נקודת הבעיה וינסו להציע פיתרונות ריאליים
[לומר שיסדרו בשר לפי שם זה קצת מסובך אבל אולי לכתוב על כל סוג של בשר שלט גדול של המוצר ושל השמות הזכאים בתחנה הזו ]

צריך ללמוד מהמכירות של גור
שם הכל מתקתק בצורה מפחידה
הכל מסודר יופי יופי

שאפו על השירות לקוחות
השארתי הודעה על חוסרים
ועוד לפני שניתקתי את השיחה חזרה אלי נציגה
כל הכבוד
גם אני קיבלתי שירות מעולה
ביטלו לי הזמנות של בשר שעשיתי למרות שלא היו חייבים לפי הכללים

תודה עצומה לכל העוסקים במלאכה.
למי פונים כשיש טעויות..?
- בהזמנה 1 הביאו שקיות הקפאה חבילה 1 במקום עשירייה. (כנ"ל בנייר אפיה במקום חמישיה)
- בהזמנה אחרת הביאו מוצר 100 יחידות במקום 10 !
ב' המון פדיחות בכמויות של הדברים כמו אחד שהזמין 10 זוגות גרביים וקיבל 10 חבילות של עשיריה (100 גרביים)
ומנגד אחד שהזמין חבילה של עשיריה נייר אפיה וקיבל אחד
אותו סיפור מ2 זוויות?

מה המספר של השירות לקוחות?
בהודעות שהם שלחו במייל זה *8591 אבל זה לא מספר נכון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת