עזרה תומכי תורה עטרת שלמה

אתה כבר סלחת להם, אז תחכה..
זה שאני סולח למארגני המכירה על הבאגים שקרו, לא אומר שאיני מחכה עד כלות לקבל.
אני הלכתי עד למוקד החלוקה וחזרתי כשהודיעו שם שזה בעוד שעה.

רק שאבין, אם לא הודיעו זה אומר שכבר לא יגיע? @שופטים ?

האם מישהו חיפף כאן למרות שחשב שדבר כזה יוכל לקרות? מאמין שממש לא, הוא סובל נורא עכשי
מישהו חשב שהוא הכל יכול להקים מכירה בפריסה ארצית כ"כ גדולה בזמן קצר עם 0 ניסיון
מישהו חשב שב-35 ש"ח אפשר לבצע ליקוט...-דבר לא הגיוני.
כן, מישהו חיפף שלוקחים אחד צעיר בוגר או לא.. שינהל את המכירה!!!

זה פשוט הזייה אתה מקבל צינתוק שהבשר יגיע ב12 ועשרים ואז אתה
בא לנקודה והאחראי אומר לך שזה יגיע לפחות עוד שעה
אז אמרתי לו מינימום שיתנו עוד עדכון בטלפון שבסוף זה עוד שעה
מה הוא עונה לי??
שאין לו מושג מי האחראים על ההודעות בטלפון ואין לו שום דרך להגיע אליהם.
קיצעער חלם בהתגלמותו עשרות משפחות יושבות טרוטות עיניים ומחכות לצינתוק
הגואל ואז שהוא מגיע ומתלבשים הולכים 10 דקות ומגיעים לנקודה הבשר עדיין לא הגיע:mad::mad:

האמת לא ברור לי מה כל כך מורכב לארגן קבוצת טי"טיות לכל תחנת חלוקה, יקבלו 10-15 שח על כל ליקוט למשפחה
מה הבעיה הגדולה?????

מישהו חשב שהוא הכל יכול להקים מכירה בפריסה ארצית כ"כ גדולה בזמן קצר עם 0 ניסיון
מישהו חשב שב-35 ש"ח אפשר לבצע ליקוט...-דבר לא הגיוני.
כן, מישהו חיפף שלוקחים אחד צעיר בוגר או לא.. שינהל את המכירה!!!
לדעתי דווקא ה35 שקל היה מספיק לליקוט פשוט לגייס 2000 עובדים תוך שבוע היה בלתי אפשרי בעליל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה