- הוסף לסימניות
- #1,021
בקטלוג כתובדווקא הקטינויש מחסור.
כל קרטון הוא 4 ק"ג, במקום 8, ומוגבל לקרטון אחד בלבד.
מחושב לפי 5 ק"ג
בקטלוג כתובדווקא הקטינויש מחסור.
תודה על המהירות@הכלבויניק האם שייך להצמיד את הקטלוג הזה לראש העמוד כדי שכולם יוכלו למצוא את הקטלוג בקלות
תודה רבה
ניסיתי לחפש בקטלוג איזכור לזה שמוגבל לקרטוןדווקא הקטינויש מחסור.
האם ידוע לך מה הכתובת מייל לעדכון פרטים ?זכאים הפעם להזמין- תלמידי עטר"ש וכן תושבי ק"ס שנרשמו
כל אחד רשאי להזמין לעצמו בלבד
צווארון אמריקאי זה היותר שפיצי
אם מישהו ירכז את כל השאלות להודעה אחת אשתדל לענות
הגיזרה הרגילה זה כמו תוית שחורה, והגיזרה הצרה זה כמו תוית ירוקהלגבי החולצות, יש לי פרור תוית שחורה
זה מקביל לגיזרה הרגילה או הצרה?
חבל שלא פעלתם בזמןהאם ידוע לך מה הכתובת מייל לעדכון פרטים ?
לכל העריםבלת"ק
האם זה קטלוג לכל הערים או רק לק"ס?
אמרו שישלחו היום למייל ולא שלחו (ב"ב)
מכיון שהם לא יכולים לגבות כסף נוסף מאשראי (הם לא שומרים את הנתונים) ובמכירה הקודמת היו כאלו שלא שילמו את פערי המשקל, הם החליטו הפעם לתת קרטון של כ4 ק"ג ולגבות על 5 ק"ג ולזכות על פער המשקלבקטלוג כתוב
מחושב לפי 5 ק"ג
יש לך אולי מספר טלפון?לכל הערים
אך אם לא שלחו סימן מחשיד לגבי הרישום תבדוק בטל' שאתה אכן רשום
נראה לי נכתב בקטלוג בצורה ברו
הוא אשר שאלתי היות וגיסי לומד שם האם הוא יכול לקנות לי מדין זכאות למשפחהנראה לי נכתב בקטלוג בצורה ברורה
צפה בקובץ המצורף 2055823
0738881871 שלוחה 2 תבדוק אם מזהה אותך (יבקש מס' זהות)יש לך אולי מספר טלפון?
בטלפון אתה מזוהה?לא קיבלתי מייל תושב מו"ע ונרשמתי
מה יכול להיות??
יש עוד מישהו שלא קיבל??
בשלוחה 2 הוא מזהה אותי...בטלפון אתה מזוהה?
לא נשלחו קטלוגים עדיין במיילבשלוחה 2 הוא מזהה אותי...
אנחנו קיבלנו קטלוגלא נשלחו קטלוגים עדיין במייל
רק מחר כנראה
אז אתה רשום כנראהבשלוחה 2 הוא מזהה אותי...
אנחנו קיבלנו קטלוג
יש הרבה שלא קיבלולא קיבלתי מייל תושב מו"ע ונרשמתי
מה יכול להיות??
יש עוד מישהו
עד עכשיו מחכה לזיכוי על הפרש משקלים בבשר ממכירה קודמת.מכיון שהם לא יכולים לגבות כסף נוסף מאשראי (הם לא שומרים את הנתונים) ובמכירה הקודמת היו כאלו שלא שילמו את פערי המשקל, הם החליטו הפעם לתת קרטון של כ4 ק"ג ולגבות על 5 ק"ג ולזכות על פער המשקל
צפה בקובץ המצורף 2055912
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //